Jump to content

rarmand

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by rarmand

  1. rarmand

    salut

    Daca nu sti nu te apuca
  2. E din cauza antichetului sau a junkbusterului,nu stiu ce ai asa ca nu iti pot zice ce sa faci
  3. Salut,as vrea si eu sa imi pun in SF pe linia de tramvai (aceea care este si la gara SF)sa treaca pe tot parcursul ei un tramvai si sa se opreasca la fiecare statie.Statie fiind acestea(se poate observa si in SS linia aceea de pe mijlocul drumului.) http://i42.tinypic.com/16gmixf.png Si la fiecare statie sa stea cam 10 secunde,dupa iar sa porneasca.De fiecare data cand un player da g la o statie,sa fie ca la taxi,sa ii ia bani pe secunda 20$
  4. rarmand

    Rival War

    Nu cred ca isi vinde munca
  5. rarmand

    Rival War

    Asta este,ca nu am nici o mica idee de cum se poate face
  6. rarmand

    Rival War

    Nu vreau pre multe fiindca este totul pentru un singur lucru
  7. rarmand

    Rival War

    Salut,cum fac si eu un sistem de rivalwar intre gang-uri?Vreau sa fie doar intre crips-bloods ; surenos-nortenos ; la cosa nostra - yakuza,deci sa nu poata da surenos /rivalwar la un bloods.Vreau ca doar un membru de rank 5-6 sa aiba acces la comanda /rivalwar.Vreau sa imi apara pe harta niste chenare=teritoriile care se cuceresc la castigarea unui rival war.Vreau ca gang-ul care in timp de 10 minute omara ce mai multi rivali acel gang sa fie castigatorul.Cei care castiga,sa se transforme o bucata din teritoriu in culoarea gang-ului. http://www.youtube.com/watch?v=QjXos-rqtfw&feature=related Se poate vedea in filmuletul de mai sus cum apare un chenar rival war posession cu cat la suta si cum palpaie pe minimap.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.