Jump to content

AdyKent

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AdyKent

  1. Salut! Recent mi-am deschis un server de SA-MP cu un GM misto. Singura problema care o are GM-ul ala este cu o afacere numita "Magazin de Arme". Problema e ca de fiecare data cand un jucator se duce pe iconul acela albastru primeste crash iar dupa asta, de fiecare data cand intra pe server primeste crash si nu mai poate face nimic, decat daca eu ii resetez contul. Se poate face ceva in cazul asta? Uitati aici imaginea: http://iceimg.com/Wc2XvBgY/untitled
  2. Salut. Sunt nou pe aici, dar joc de mult timp sa-mp. Eu m-am hotarat de curand sa-mi deschid un server de SA-MP RolePlay dar nu ma descurc singur. Am niste cunostinte in scriptat dar sunt destul de vage. Dupa ce vom termina de facut serverul (gamemodul cu scripturile, pluginurile necesare) il voi urca pe un host cu 50 de sloturi si il voi plati eu. Cel/cei care m-au ajutat o sa primeasca 40% din profit (daca ne iese, desigur) si va primi rangul de Owner pe server. Deci cine crede ca poate si vrea sa ma ajute il rog sa posteze aici. Va multumesc!
  3. o iau de la capat ca nu`i greu :-)
  4. tot nu gasesc :|, puteti sa va uitati voi, va rog! http://pastebin.com/8Z5W0kpY
  5. Multumesc! dar cum pot sa aflu mai usor pe ce linie am sters? :undecided:
  6. Salut, am luat un GM, l`am modificat, si am dat "Compile" pt ca am nev de fisieru .amx , dar imi apare urmatoarea eroare : Va rog sa ma ajutati!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.