Jump to content

gabriel2323

Membru
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

    Never

gabriel2323's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Buna ziua! Am si eu o problema. Am luat un gm de pe net si nu are un car ownership. Am luat unul de pe alt gm dar am o mica problema. Nu am nici un warn sau altceva, dar cand cumpar masina "/v buy" apare ca este cumparat dar nui pe numele nimanui, si cand ma uit in cars.cfg la acea masina, unde trebuia sa apara numele playerului nu apare nimik, si nici nu o seteaza la users/... in document text al userului la personala1=999 etc. Ma puteti ajuta va rog frumos. Va multumesc!
  2. Salut, as avea si eu nevoie de o comanda si numai nu o gasesc si nu stiu cum sa fac, comanda este /putfire, adica cand dai comanda pui un foc in locul ala si arde, adica un obiect creca, si daca l pui pe o masina sa explodeze masina, sau cand sta un om acolo sa ii scada viata si sa ia foc, Scuzati daca nu mam exprimat corect.
  3. Sall!! Am si eu o problema la serverul meu.Vreau sa fac ca, cand intri intr-o masina de la un job anume sa scrie: "Scrie /Sweepsf sa speli strazile" Si nu reusesc sa fac asta. Ma puteti ajuta?, va rog frumos.
  4. Buna ziua, as vrea si eu un tutorial cum sa adaug un dealer ship in gm, dearece caut unul de mult tip si nu gasesc, Poate sa fie unul simplu fara prea multe comenzi, doar /v buy sa o aiba . Va multumesc!
  5. SetPlayerPos(playerid, X,Y,Z); dar aici las x,y,z sau pun pozitia?
  6. ok am sa postez, multumesc frumos!
  7. Buna ziua. Sunt nou in domeniul Scripting, si as avea nevoie de putin ajutor. Am luat un server gf de pe net si lam modificat putin, vreau sa scot punctele de pe map de la playeri, si sa fac ceva ca sa nu il respauneze la spital cand intra in ci sal respauneze unde o ramas ultima oara, doar cand moare sal deie la spital!Scuze daca nu mam exprimat prea bn. Va multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.