Jump to content

bombonell

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bombonell's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. bombonell

    Turfs

    Ma, eu stiu sa fac turfuri, dar mi imi trb un program de pozitionat turfurile si sa stiu cum sa ma ghidez sa imi fie mai usor. Ca asa ar trebui sa stau dupa fiecare casa sa ma uit si ca sa fac un turf trb sa dau rr la srv de 10 ori.
  2. bombonell

    Turfs

    Problema intalnita (descriere): Salutare. De ceva timp am un server de samp. Si m-am gandit sa deschid si LV. Bine, am zis sa pun cateva mafii si apoi sa creez turfurile. Am inteles ca pentru a crea turfurile trebuie sa folosesc programul X-Treme San Andreas MultiPlayer Ultimate Mapper. ok am reusit sa fac unul. Problema este urmatoarea. Daca vreau sa fac mai multe turfuri unul dupa altul nu stiu sa ma ghidez, si totdeauna ma incurc. Ba mai intr-oparte ba in alta. Ma poate ajuta cineva, de ex sa pot pune o imagine in acel program cu turfurile care le am si sa ma ghidez dupa cele existente sau sa aiba alt program mai bun. Multumesc!Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu am erori.Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Nu sunt linii.Imagini / Video (optional):-Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, am incercat.
  3. Salutare. De ceva timp am un server de samp. Si m-am gandit sa deschid si LV. Bine, am zis sa pun cateva mafii si apoi sa creez turfurile. Am inteles ca pentru a crea turfurile trebuie sa folosesc programul X-Treme San Andreas MultiPlayer Ultimate Mapper. ok am reusit sa fac unul. Problema este urmatoarea. Daca vreau sa fac mai multe turfuri unul dupa altul nu stiu sa ma ghidez, si totdeauna ma incurc. Ba mai intr-oparte ba in alta. Ma poate ajuta cineva, de ex sa pot pune o imagine in acel program cu turfurile care le am si sa ma ghidez dupa cele existente sau sa aiba alt program mai bun. Multumesc!
  4. Am un GM mode si cand dau sa il deschid repede mi se inchide pls help
  5. Am un GM MODE si cand dau sa-l deschid cu Samp-Server repede mi se inchide va rog ajutatima
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.