Jump to content

Shawn_Carter

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Shawn_Carter

  1. Care ma poate ajuta sa scot si eu astea 2 din mod ca sa nu mi le mai arate ? http://imageshack.us/photo/my-images/708/samp000hs.png/ - Reclama din dreapta jos http://imageshack.us/photo/my-images/683/samp001rid.png/ - Reclama de sus
  2. Hai ca a mers ..Multumesc Numai ca as mai vrea ceva daca se poate ..cum fac sa apara toate casele pe harta cand dau ESC -> MAP ..Pentru ca acuma apar doar cand trec pe langa el si as vrea sa fie permanent pe MAP
  3. Nu inteleg de ce pe server la mine nu arata pe harta casele care is de vanzare...restartez serveru si apar 2 secunde casutele alea verzi cu casele care is de vanzare si apoi dispar..de ce ? ma poate ajuta careva ?
  4. Asteptam versiunea oficiala
  5. In topicul ala nu am putut sa primesc un raspuns..pt ca moderatorul mai dat program de 0.3d si eu am 0.3c Stie careva pt 0.3c ?
  6. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine si sa imi spuneti cum pot scoate masinile arse din Grove Street si cum pot schimba gardurile sa nu mai fie asa de vechi si urate .. http://imageshack.us/photo/my-images/507/samp004ig.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/192/samp003eu.png/ V-am pus si 2 imagini ca sa stiti despre ce e vorba Folosesc versiunea 0.3c , stie careva ?
  7. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine si sa imi spuneti cum pot scoate masinile arse din Grove Street si cum pot schimba gardurile sa nu mai fie asa de vechi si urate ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.