Jump to content

kEnk

Membru
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

    Never

kEnk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. kEnk

    Problema /exit

    Pai cand vad ca altii primesc raspunsuri si eu niciodata ..
  2. kEnk

    Problema /exit

    Multumesc frumos m-ati ajutat foarte mult. E a 3-a oara cand va cer ajutorul si tot timpul am primit acelasi raspuns :| .
  3. Salut! Am si eu o problema , am bagat niste case in plus , am facut cu virtual world .. , si acum cand vreau sa ies din casa nu pot deoarece nu merge comanda /exit . Uneori , mai rar , merge . Inainte mergea comanda. Ma puteti ajuta?
  4. kEnk

    Problema case

    Am rezolvat , ms oricum.
  5. Salut! Am si eu o problema cu casele.Am adaugat cateva case si acum cand vreau sa ies din casa mea ma da in fata la alta casa cu acelasi interior.Am adaugat si virtual world, in gamemode si in property.cfg , dar degeaba.
  6. Ma scuzati pentru dublu post , am bagat asta in gm si tot timpul imi arata best killer pe playerul cu id 0 , ma puteti ajuta?
  7. Si daca as vrea sa fac Best Killer pentru fiecare alianta cum as face?
  8. kEnk

    Bug

    Nu , atunci cand intru , in afara de banii pe care ii aveam cand am iesit imi mai adauga inca 10k.
  9. kEnk

    Bug

    Salut , am si eu o problema , de fiecare data cand ma conectez pe server imi da cate 10k , am cautat in gm ceva cu giveplayermoney dar nu am gasit nimic , va rog sa ma ajutati.
  10. kEnk

    Problema

    Ma scuzati pt dublu post , dar vad ca nu raspunde nimeni , macar dati`va cu parerea , spuneti`mi unde sa ma uit ce sa fac..
  11. kEnk

    Problema

    Am si eu o problema , cand vreau sa tunez masina imi scad banii si imi cresc la loc , sau cand mananc la BS sau la aparate , am adaugat un fs cu pariuri cu cai , si cand pun biletul face tot asa , scad banii si cresc la loc , nu este de la anti cheat , l`am scos , am incercat cu alt gm pe acelasi svr si merge bine , va rog sa ma ajutati , nu stiu ce sa mai fac.
  12. kEnk

    Problema

    Am si eu o problema , cand vreau sa tunez masina imi scad banii si imi cresc la loc , sau cand mananc la BS sau la aparate , am adaugat un fs cu pariuri cu cai , si cand pun biletul face tot asa , scad banii si cresc la loc , nu este de la anti cheat , l`am scos , am incercat cu alt gm pe acelasi svr si merge bine , va rog sa ma ajutati , nu stiu ce sa mai fac. :undecided:
  13. kEnk

    Bug la gm.

    Salut! Am si eu o problema, cand ma duc la tuning si selectez orice imi scad banii si apoi cresc inapoi , am crezut ca e de la junkbuster dar l`am dezactivat si face tot asa , am bagat un fs cu pariuri cu cai , cand pun biletul imi scad banii si apoi cresc la loc , iar daca castig nu imi da banii, aveti idee ce se intampla?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.