Jump to content

Gabriel2504

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Gabriel2504

  1. salut tuturor.cred ca ma stiti sunt cel care pune cele mai banale intrebari. pai sa va spun am cautat pe google cum sa pun un teleport la o mapa cum ar veni,, /scarymovie"si nu spuneau chiar pentru incepatori .la unul dintre ei scria sa downloadez un program adica,,descarca programul de aici" dadeai pe aici si arata pagina inexistenta va rog sa ma ajutati . va multumesc si scuzatima ca am scris totul cu litere mici .sunt cam prostanac dar si incepator in samp :wink:
  2. ce e aia baza SQLite , imi poti explica cum o pot accesa ???
  3. de-acum uploadeaza pe solidfiles
  4. ms mult nu stiam ca trb sa dau /rcon login mie imi aparea doar casuta login dar nu imi aparea userul in scriptfiles
  5. Salut tuturor !Am o problema cu un filterscript ladmin2 si nu stiu sa o rezolv fiind incepator. 1.am un gamemode The Eclipse pe care la-m modificat si el are car spawn si trebuia doar sa scriu /car [numemasina sau id] ,dar de cand am luat ladmin2 /car [idcar] [colour1] [colour2] si un merge sa scriu numele masinii si nu stiu cum sa modific sa mearga asa /car [name or id] 2.daca imi puteti face rost de filterscriptul lui Zh3r0 cu cmds de admin vas fii recunoscator 3.am luat un tele system v2 de pe net si cand dau /createtele zice ca nu-a admin ceea ce sunt . Multumesc pentru ajutor .
  6. muta alt undeva cartierul ca acolo avem si noi rampe,etc............punel si tu in desert si fa-i o teleportare cum ar fii /c.a ;) ;)in rest arata bine dar mutal pls !!!
  7. LAM FACUT CA AVEAM ROMTELECOM CLICK NET SI CAND AM FACUT PORTFW. AM PUS LA REGULA SA-MP SI CAND AM STERS MERGEA LA TOATA LUMEA
  8. Salut tuturor Ma numesc Gaby si am o problema cu un server de sa-mp . Adica: nu merge sa intre nimeni pe el am lan pornit lam facut bine dar am o problema cu ip cand dau ip meu nu merge sa intru cand dau ip local adica 192.168.1.2 merge sa intru doar eu la ceilalti nu !Am facut port fwarding tot nu merge :| ,apoi am bagat ip meu (nu local ip ) zice ca nu exista ajutatima va rog!IDurile mele :gb_payne ,gabriel_v3per2504.MULTUMESC MULT !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.