Jump to content

viper96

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by viper96

  1. pai am prima data #define, pe urma urmeaza forward si pe urma new.. deci dupa new? practic ar veni printre Public nu?
  2. Salut.. am vazut in Topic-ul facut de cmg4life "Reguli Discutii Scripting" cum pot sa bag in .pwn ca sa nu se poate faca de amx.. insa ma o intrebare.. unde bag astea AntiDEAmx() { new gunz[][] = { "Unarmed (Fist)", "Brass K" }; #pragma unused gunz } Cealalta parte stiu unde vine adaugat.. dar va rog spunetimi unde bag aia de sus.. public OnGameModeInit() { AntiDEAmx(); return 1; } Va multumesc frumos
  3. Cineva mio zis ca trebe sa bag nush ce 3D ca sa vad dar io tot nu il inteleg zice ca 3D apoi nu ma ajuta cu nimica.. chiar nu stiti ce trebe sa bag ca sa vad alea?.. eu am mai avut un mod in care nu sau vazut si un prieten o adaugat nustiu ce prin el si se vede insa nustiu ce o adaugat... daca ma puteti ajuta plz..
  4. am facut tot ce ai zis si tot nu se vad :|
  5. Sal.. am un mod la care nush de ce nu se vad obiectele.. si cele bagate normal si cele cu midostream.. se vad doar cand ma apropii de ele si atuncea transparente daca stie cineva care e problema ii multumesc foarte mult :D
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.