Jump to content

legacy

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by legacy

  1. 1.as vrea un tutorial cum sa fac un document unde sa se salveze parolele jucatorilor oare se poate? 2. tutorial comanda /nitro toate masinile sa aiba nitro(doar admini) 3. de unde setez cat de repede sa-i scada viata unui player :D
  2. Am luat un gm iar acesta nu are masini la case va rog imi puteti da un tutorial sau sa imi spuneti cum? si daca am nevoie de coordonatele masinilor..daca se poate vasi ruga sa le scrieti aici mersi! :grin:
  3. Nu am fost destul de exact..as vrea cumva sa fac incat owneru sa dea unui jucator donate point cu acesta sa tasteze /donategun si sa ii arate o lista cu cateva arme din care sa aleaga o arma si sa nu aiba glante 999 sa aiba fara numar
  4. Salut..ma scuzati daca nu e locul potrivit de a post aici.. Am si eu nevoie de un fs prin care sa pot sa dau arme infinite unui jucator adik atunci cand este spawnat sa aiba arma de fiecare data sau sa imi spuneti cum sa fac Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.