Jump to content

4Warrior

Membru
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by 4Warrior

  1. Am cautat dar cu modemu meu care se numeste: HG655b  de la Romtelecom clicknet nu am gasit , daca poate sa imi spuna cineva cum sa fac port forward pe modemul meu: Romtelecom Clicknet HG655b  , voi fi recunoscator. :grin:

  2. Gata acum ma pot conecta la server .

    Dar intrebarea este daca le dau la altii acum adesa ei se pot conecta?

    eu m-am conectat cu localhost:7777 lor le dau adresa pe care am facut-o prin no -ip si le va merge oare?

  3. stuntman-=!!" post="79907" timestamp="1309019383"]

    Asteapta 24 de ore ca sa zici din nou sa te ajute cineva. Au trecut vreo 2 ore abia.

    Trebuie sa faci portforward, cred ca nu merge asa, suna-i pe cei de la internetul tau sa-ti faca IP public static. ( public ca sa vada si altii serverul ON, static ca sa nu se schimbe IP-ul )

    Am vazut altii care au ip DYNAMIC SI LE MERGE SI FARA SA ISI SCHIMBE IP-UL

  4. Bun tutorial , dar am totusi o problema .. mie imi arata ca serverul este off cand aprind serverul si no-ipul , am respectat toti pasii si mi-a iesit ca la carte dar tot nu merge ce e de facut?

  5. Am respectat toti pasii de la un tutorial cum creezi o adresa Dns si am facut tot am aprins serverul si no-ip DUC am bifat am facut absolut tot dar cand bag adresa dns imi arata ca serverul este OFF ping 0 players 0 mapa : nimic si mode : nimic va rog sa ma ajutati.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.