Jump to content

4Warrior

Membru
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

    Never

4Warrior's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da , ms stuntman , dar acolo la server.cfg bag linia RAsystem?
  2. Salut , sunt incepator unde bag fisierul pe care l-am downloadat ?
  3. Salut ! Sunt incepator si as vrea sa stiu cum bag un fs cu sistemul de inregistrare , am vazut multe tutoriale dar nu spune unde sa le bagi spunea numai de unde sa le downoadezi , iar eu as vrea sa ma ajutati pas cu pas , adica de ex:" te duci in fs si adaugi x si y , apoi adagugi si ... " . Sper ca ma puteti ajuta !
  4. Daca nu va suparati imi puteti spune si mie cum il adaug , mie imi scrie in consola : " ERRROR: Could not connect to YSI update server <response was 006>.
  5. In consola imi zice : " Ladmin is missing . " Ro: Ladmin lipseste . Si in joc imi zice please /register scriu /register si parola si se nchide serveru si scrie server is restarting apoi trebuie sa pornesc serverul si toot asa.
  6. Deci sa va mai spun ceva , eu cand intru in joc nu imi spune ca pe alte servere sa ma inregistrez , sa pun parola pentru a ma inregisstra apoi sa o pun din nou pt a ma loga , eu aprind serveru imi spune ce skin sa aleg si intru in joc si scrie Grand Larcecy cv de genu ...
  7. Salut , am o problema . Am facut un server SAMP pe HAMACHI numi merge altfel decat cu host am ip dinamic . Si vreau sa ma loghez in joc scriu comanda /rcon_password (parola) si nimic zice Server: UNKOWN COMMAND . De ce nu merge va rog sa ma ajutati sunt incepator .
  8. Problema rezolvata ! am facut eu PORT FORWARD gresit . Acum merge. T.C !
  9. Inainte sa reinstalez windosu mergea perfect .
  10. Alte raspunsuri?? M-am plictisit sa nu ma joc..
  11. Nu merge ! Imagine: http://imageshack.us/photo/my-images/37/numerge.png/
  12. Da , sampu lam re-downloadat , am dezinstalat sampu copiat in san andreas , si apoi lam instalat si tot nu merge inainte mergea perfect dar mi-am reinstalat windowsu si acum nu mai merge cum mergea.
  13. Am pus si portu , am reinstalat sampu de 7 ori degeaba..
  14. Nu merge sa adaug la favorite servere , decat de la hosted si de la internet dar daca , copiez eu adresa si o pun la favorite nu merge ajutor va rog . Aveti si un video facut de mine pt a va da seama mai repede:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.