Jump to content

razvan1

Membru
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

    Never

razvan1's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salut Sa-MP.ro ! As dori sa stiu si eu 3 chestii va rog!As vrea sa raspunde doar cei care stiu! 1.Vreau sa modific ca la inceput sa le dea level 1 2.Sa pun mai putine respect points-uri la fiecare level 3.Sa scot fiecare masina personala si sa pun alt cars.cfg adica sa imi dati voi daca aveti cars.cfg si sa spuneti unde se afla masinile dar sa scot celelalte masini pentru a nu se face bug Multumesc frumos celor care ma ajuta!
  2. razvan1

    [Help]

    Salut Sa-MP.ro ! As dori sa stiu si eu 3 chestii va rog!As vrea sa raspunde doar cei care stiu! 1.Vreau sa modific ca la inceput sa le dea level 1 2.Sa pun mai putine respect points-uri la fiecare level 3.Sa scot fiecare masina personala si sa pun alt cars.cfg adica sa imi dati voi daca aveti cars.cfg si sa spuneti unde se afla masinile dar sa scot celelalte masini pentru a nu se face bug Multumesc frumos celor care ma ajuta!
  3. Salut tuturor!De curand mi-am deschis un sv roleplay si am mai multe gmuri...Din toate unul merge..Dar daca pun altu nu merge...la gamemode : unknown si din cauza asta nu poti sa faci nimic pe server ....Am pluginurile ..Am pus si in server.cfg am totul...dar nu stiu de ce nu merge...Daca nu este nici o solutie...cnv care stie pm me va rog e urgent PS: serverul e pe linux!
  4. Am un server hostat ..Linux..Si am pus pluginurile in folder am modificat in server.cfg sscanf.so streamer.so si cand ii dau update la server apare tot Unknown! De ce?? Un raspuns va rog EDIT: un raspuns!?
  5. Mda..Am facut foledurl plugins am pus sscanf.so streamer.so si am modificat si in server.cfg dar unde mai exact trebuie sa le adaug(in server.cfg)
  6. Am inteles!!Mersi dar dami un site de unde sa iau pluginurile te rog Mersi anticipat!
  7. Am pus serverul pe host si imi apare la GameMode: unkown din cate am auzit e de la Pluginuri..pe windows stiu unde se afla pluginurile dar pe linux nu am nici o idee adica as vrea sa stiu unde e si sa modific .so Multumesc anticipat!
  8. Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase asta imi da in pawn dupa compilare
  9. il instalez acum !si revin cu un edit EDIT:tot nu merge dami pm cu idul tau poate mil faci tu stun plzz
  10. Mai am o problema ! am un gm facut in 60% de mine si pana azi acum vreo 15 minute mergea compilarea si tot dar amx imi sta pe 0 kb adik daca dau compile amx-ul mi se formeaza de marimea 0kb puteti sa imi spuneti problema? EDIT :LA ORICE GM NU MERGE ADIK AMX SE FORMEAZA DE 0 kb
  11. Mai am o problema si ca sa evit sa fac alt post va intreb tot aici ! am un gm facut in 60% de mine si pana azi acum vreo 15 minute mergea compilarea si tot dar amx imi sta pe 0 kb adik daca dau compile amx-ul mi se formeaza de marimea 0kb puteti sa imi spuneti problema?
  12. C:\Documents and Settings\Razvan&Iustin\Desktop\Indungi111\gamemodes\Indungi.pwn(6) : fatal error 100: cannot read from file: "mxINI" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. ajutama te rog
  13. Deci am pun niste comenzi si cand dau sa compilez imi dispare amx si nu mi se compileaza
  14. Am bagat niste masini in cars.cfg adik cu v buy si dau restart server si nu mi se pun masinile :| ma puteti ajuta va rog ms anticipat pls un mic ajutor
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.