Jump to content

Groove

Membru
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by Groove

  1. Frumos ca ai sincronizat bine efectele cu melodia, dar totusi nu crezi ca ar fi mai indicat sa faci filmulete de genu mai lungi si mai rare decat scurte si dese?

    Credema , imi ia prea mult timp sa fac unul lung. Singura serie de edit care a fost mai lunga a fost Edit Session si in curand o sa fac si Edit Session 3.

  2. ai instalat Net framework 3.5 or better? daca nu il ai instaleaza-l...si incearca sa vezi dupa aia daca iti mai da erroarea aia...

    Am facut toate updateurile de la windows , am net framework 3.5 si 4.5 , tot eroarea aia imi da.

  3. Cand intru pe un server de samp (0.3a) imi da eroarea asta: unledso.png

    Doar ce mi-am reinstalat windows-ul pentru ca am avut HDD-u stricat , cand am instalat GTA SA si SAMP a mers , dupa un update la service pack 1 nu a mai mers SAMP-ul , dar GTA SA single player merge , am reinstalat jocul , am reinstalat samp , am sters gta_sa.set , am reinstalat directx ... tot eroarea aia imi da. ... solutii?

  4. e de la virusi , cand aveam XP , era plin de virusi si aveam eroarea asta tot timpul , dar pe urma mi-am luat microsoft security essentials , am dat un full scan ca sa scap de virusi si mi-au mers toate jocurile perfect :) , iati si tu MSE (daca ai windows validat)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.