Jump to content

mdzz96

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by mdzz96

  1. Frumos pt un servar rpg bv nota 5/5 de incurajare.
  2. Sunt intradevar incepator dar nah am vrut sa platesc pe cineva dar nah. In romania nimeni nui serios alti cereau bani inainte si dupa plecau sau ceva de genu... insf pacat... Daca doriti sa ma ajutati astept in continuare propuneri sugesti...
  3. Salut, am o problema cu un gm as dori sa scot msql din el dar nu reusesc daca me-ar putea da cineva cateva sfaturi sau sa ma ajute sa il scot. Am inteles ca e o munca destul de costisitoare , e adevarat? Multumesc anticipat daca ma puteti ajuta. mdzz96
  4. Am facut un update la post si nu mai apare ... link nu o sa dau , eu nu muncesc ca alti sa imi fure munca.
  5. Multumesc astept si critici!!
  6. Mapa by mDzz96 Mapa facuta pentru servarele RPG , Rp, RP Hard.... O sa va postez niste poze , dupa vizualizare astept concluzi Mapa a fost donata unui servar . Fac mape la comanda! Daca doriti aceasta mapa neaparat luati legatura cu mine ! Voi da maine dimineata link de download !!!
  7. Salut! Am creat acest topic pentru a va cere ajutorul in legatura cu: *Eu vreau sa creez o comunitate serioasa, dar din pacate nu am un scripter si eu nu stiu sa scriptez din pacate. Stiu sa configurez un servar (oricine stie) ... nu am gasit un tutotial care sa imi arate cum sa scriptez cum sa adaug un Gm... . Sunt dornic sa invat sa scriptez daca mar putea ajuta cineva sa ma invete si pe mine sau sa ma ajute daca nu. *Intrebare: daca descarc servar'u de samp de pe sa-mp.com si vreau sa ii adaug un gm ce fac?? Pentru contact luati id meu de messanger de la profil. sau daca nu da un reply te ajut eu si eu voi lua legatura cu tine. Multumesc anticipat!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.