Jump to content

BogdY

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by BogdY

  1. BogdY

    AJUTOR SERVER

    va rog ajutati-ma :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  2. BogdY

    AJUTOR SERVER

    nu prea vreau sa iau host pentru ca nu prea as vrea sa bag bani in el , l-am facut ptr. distractie!
  3. BogdY

    AJUTOR SERVER

    frate , eu am rds nu clicknet :sad:
  4. BogdY

    AJUTOR SERVER

    va rog stie cineva ce sa fac?
  5. BogdY

    AJUTOR SERVER

    multumesc , dar te implor nu inchide topicul! poate nu merge.. aia e pe clicknet ip dinamic eu sunt pe rds ip stabil :sad:
  6. Salut tuturor , mi-am facut un server de samp cu comenzi cu tot ceea ce este necesar ei bine cand e vorba de intrat pe el e o problema pentru ca pe mine ma lasa sa intru pe el si celorlalti playeri le apare (retriering info.. ) etc. stiti voi.. m-am tot gandit dar nu stiu inca care e problema , eu am ip stabil , nu dinamic dar pe router.. oare din cauza asta e problema? cine stie ce are va rog ajutati-ma!! VA IMPLOR NU DATI CLOSED DEJA NU MAI STIU CE SA FAC CU SV ACESTA :sad:
  7. tot nu inteleg fratiilor.. vreau sa fac sv sa mearga , cine ma ajuta sa il fac sa mearga are admin lv 5
  8. cum sa fac un port forward?
  9. Salut tuturor , mi-am facut un server de samp cu comenzi cu tot ceea ce este necesar ei bine cand e vorba de intrat pe el e o problema pentru ca pe mine ma lasa sa intru pe el si celorlalti playeri le apare (retriering info.. ) etc. stiti voi.. m-am tot gandit dar nu stiu inca care e problema , eu am ip stabil , nu dinamic dar pe router.. oare din cauza asta e problema? cine stie ce are va rog ajutati-ma!! :grin:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.