Jump to content

PicOlo

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by PicOlo

  1. pai descarci streamer ! si dupa inlocuiesti CreateObject cu CreateDinamycObject
  2. ok ms mult de ajutor :laugh:
  3. pai asa e ca nu stiu am luat serveru ala pe linux da ce trb sa copiez in el de pe ala pe windows?
  4. Am un server pe windows si vreau sal fac pe linux sal pun pe host! Cum pot face?
  5. va rog frumos mi le poate face cineva sau daca nu sa mi le faca pe sitemul acela cand apesi click sa se deschida poarta!!! Sunt incepator si nu stiu
  6. Nu merge sa deschid usa si portile de la garaj si bariera asteas obiectele Astea sunt cele care nu merg portile si usa ....... scriu comanda (gate/door) care o am in gm sa le deschid, imi apare textu si nu se intampla nimic! comanda /gate Comanda pt usa
  7. Buna seara, am si eu o problema cu portile si usile. Nu se deschide niciuna. Am scris comanda care e in gm pt a le deschide imi apare textul dar nu se intampla nimic. Plz help!
  8. PicOlo

    Primarie-LS

    Super tare :X 5/5
  9. Buna tuturor , stiu ca waringurile nu afecteaza nimic ( nu sunt erori) deci serverul al trb sa mearga. Dar mie numi merge! Cand deschid serverul zice Iar cele 3 warinnguri din gm Va rog frumos ajutativa vreau sa deschid serverul in seara aceasta!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.