Jump to content

sNk

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

    Never

sNk's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. sNk

    Ajutoooor

    Lam dezactivat dar tot nu merge.Nu trebuie sa am IP Static cumva? am IP dinamic.HELP, AJUTATIMA CU ALT CEVA
  2. sNk

    Ajutoooor

    Salut.Sunt un incepator in SAMP(incepator la serverele samp).Miam facut un server de RolePlay si iam dat la cineva IP-ul meu si nu merge.IP-ul meu este acesta:89.137.246.44.La Server.cfg este asa: echo Executing Server Config... lanmode 1 rcon_password 13579 maxplayers 150 port 7777 hostname Zonek RolePlay gamemode0 Zonek 1 filterscripts plugins streamer sscanf announce 1 query 1 weburl www.zonek.ro maxnpc 10 onfoot_rate 40 incar_rate 40 weapon_rate 40 stream_distance 300.0 stream_rate 1000 mapname Romania Daca baga IP-ul in SAMP zice:Retrieving info, si srv meu este pornit.Chiar si eu daca bag IP-ul meu imi zice retrieving info.Am mai facut ieri la cineva un server si lui ii zicea ca ii merge daca isi baga IP-ul lui, dar am incercat eu cu inca cineva sa ne bagam si zicea:Retrieving info.Ce pot sa fac?((( (MENTIONEZ CA IP MEU ESTE IP DINAMIC, TREBUIE SA FIE STATIC?)
  3. Mda... am inteles tot din ce ati zis!Ce a zis sasweb am mai inteles.Mentionez ca am IP dinamic
  4. Dc nimeni nu poate intra pe srv meu?
  5. sNk

    Problema

    tot nu merge iam dat IP asta: 89.137.246.44.Am cautat si pe iptest.ro, si pe mioip.it... etc.Da nu imi merge.Ce pot sa mai fac?Daca se poate sa incercati voi si sa imi ziceti daca voua va merge plzzzz.Chiar si mie imi apare, retriving info akm.... DC? puteti sa ma ajutati?
  6. sNk

    Problema

    Salut.Ieri miam facut un server de SAMP, si azi iam bagat un mod GF.Iam dat IP azi la un prieten :127.0.0.1:7777 si ii zicea Retriving info.Ciudat ii ca eu ma jucam pe el.Puteti sa imi ziceti cum sa fac sa poate intra playerii pe el?Va rog explicatimi mai indetaliat pentru ca nu prea ma pricep :cheesy:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.