Jump to content

IvanKazimir

Membru
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by IvanKazimir

  1. IvanKazimir

    [MAP]LOL

    Nu stii sa apreciezi ceva frumos NeKeRm@N , nota : 5/5 >< bravo , tine-o tot asa
  2. 4/5 PS : Stuntman , unii sau "nascut" pe servere Role-Play , asta e nai ce sa-i faci acum
  3. Si ce sa inteleg de aici ? , 2/3 butoaie colo' , o rampa / 2 colo' , un cranui pe un batz si cam atat , de la mine : 2/5 , mai invata >< .
  4. bun , bun . 5/5 , si apropo speeder imi place cum lucrezi in MTA
  5. cand deschid meta.xml , iau aceasta eroare . Browser folosit : Internet explorer Browser folosit: Google Chrome
  6. Speeder , as' dorii sa te intreb ce id sau un nume de la reflectoarele alea si neoanele de pe bar daca se poate . Chiar am nevoie si nu le gasesc ....
  7. Alhambra classic nu arata asa , adica nu are podeaua aia ma rog ... Dar de reflectoarele acelea stie cineva ceva? :shocked:
  8. 1.Am observat in MTA exista o podea sau ma rog ceva de genul in mai multe culori , si nu stiu de unde o pot lua . Poza : 2.Mai sunt si niste chestii gen reflectoare cu 3 sau 4 lumini diferite (Rosu , Albastru , Alb) cam atat stiu. Concluzie : Daca mai puteti ajuta si stiti unde le pot gasi va rog sa lasati un reply :azn:
  9. IvanKazimir

    [MAP]Circle

    Incearca tu se faci asa ceva , sa iei fiecare obiect in parte sa-l pozitionezi o sa ai o alta parere Good Job 5/5 :grin:
  10. Foarte frumos , acum ce'i cu GameMode unde au factiunea Fireman/Paramedics au locatie de stins foc )
  11. 2/5 , daca dezvoltai putin din imaginatie iesea mult mai bine . :tongue:
  12. Frumos , 10/10 . Nu mai criticati ma baiatu , va place bine , nu va place da-ti cu praf de mers , eu ii apreciez munca >< P,S : Dexter Morgan here
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.