Jump to content

bL3s

Membru
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by bL3s

  1. bL3s

    Intrebare

    Cum pot face o comanda care sa respawneze un vehicul anume. Gen Deci daca playerul are pVeh = 5 sa respawneze masina cu id 5 (
  2. bL3s

    Crash

    Am doar 1 fs, cel de la JunkBuster O.o Cand incerc sa il compilez primesc urmatoarele erori
  3. bL3s

    Crash

    Le-am facut update, am deschis serverul si nu am primit crash :cool: Dar dupa ce am intrat pe el nu functionau toate comenzile, nu mergeau spawnurile si nici masini pe strada nu erau :-?? Any ideea?
  4. bL3s

    Crash

    Liniile 37 - 43 din Dini.inc Liniile 2519 - 2543 din JunkBuster.inc
  5. bL3s

    Crash

    Acum primesc urmatorul crash: Idei?
  6. bL3s

    Crashdetect Plugin

    Primesc urmatoarea idee, any ideas?
  7. bL3s

    Crash

    Acest crash imi apare, i have no idea how to solve it O.o
  8. bL3s

    Crash

    Cand incerc sa pornesc samp-server.exe Primesc urmatoarea eroare: Ce poate cauza aceasta eroare?
  9. bL3s

    "Bug" Login

    Extensia este .ini va pot da exemple de nume care nu a salvat, si care a salvat.. eu unul nu imi pot da seama de ce se intampla doar unora..:| Nume care au mers: anKar4 , PepSi Nume care nu au mers: DickyDude , KinderBueno
  10. bL3s

    "Bug" Login

    Buna ziua, Acest "bug" suna in felul urmator, cand un player intra pentru prima oara pe server, ii da sa se inregistreze etc.. toate bune si frumoase:) Insa dupa primul relog, acestui player serverul nu ii recunoaste contul, spune: "Please register you haven't an account" Dupa ce playerul incearca sa se reinregistreze, serverul spune : "This username is already taken, please choose a different one". Ps: Acest bug este doar la unele nume.. nu la toate:) unele conturi merg perfect, fara probleme.. in timp ce altele dupa primul relog au bug:|. Ajutor va rog!
  11. bL3s

    Problema

    Buna ziua, astazi la ora 9:00 mi-am pus serverul pe host, toate bune si frumoase pana la ora 16:00 cand m-am gandit sa dau un restart pentru a face un mic update.:| Dupa restart, majoritatea playerilor nu se mai puteau loga pe contul respectiv, cand intrau le spunea ca nu au cont si sa se inregistreze, iar daca incercau sa se inregistreze iar le spune : "That nick is taken, choose another one". Aveti idee ce pot face?:-??
  12. OFF: Invata sa te exprimi.. nu se intelege nimic din postul tau ON: Frumos Marik, bravo:)
  13. bL3s

    Ajutor

    vezi comanda /exit :| verifica coordonatele..
  14. In loc sa comentezi, ai putea sa ma ajuti :| Am vazut si alte topicuri in care sunt probleme la gamemode-ul godfather sau alt rp si nu s-au inchis:| Asa ca... shh :shocked: + ca aceasta comanda poate fi folosita si pe servere stunt.. Daca am gresit, dati tc! si dumnezeu cu mila... eu nu mai postez odata.
  15. Si cum altfel pot sa fac sa apara celor din apropierea player-ului care foloseste comanda, ca acesta a folosit-o?:|
  16. S-a oprit la "Step" 11 Adica aici :|Mai am aceasta linie in gm de multe ori.. nu inteleg ce este gresit X_X
  17. Eu am intrebat ce este gresit la a mea:| Nu imi trebuie comanda copiata din alt gm..
  18. Am urmatoarea comanda De fiecare data cand o folosesc, se inchide server-ul ) Aveti idee ce este gresit la comanda?:)
  19. bL3s

    Problema

    Buna ziua, Azi mi-am pus server-ul pe host, si l-am pornit:) toate bune si frumoase.. insa am intampinat o problema.. La unii playeri nu li se saleava conturile:| Exemplu: Gigel intra, face o misiune, iese, si cand intra inapoi ii se reseteaza contul si trebuie sa se inregistreze din nou.. Aveti idee de ce?:|
  20. 4x warning 202: number of arguments does not match definition si la comanda si la timer:)
  21. Ce id? Am pus 968 - care este id-ul de la CreateObject.. dar tot primesc acele warnings:|
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.