Jump to content

Dany_Dany

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

    Never

Dany_Dany's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salut. Baieti ce as putea utiliza . Atunci cand un player da F la o anumita masina sa fie inchisa dar cand da G sa fie deschisa ... ? Exista vreo solutie ?
  2. Da , salveaza. idx = 184; while (idx < sizeof(CarInfo)) { new coordsstring[256]; new license = CarInfo[idx][cLicense]; format(coordsstring, sizeof(coordsstring), "%d,%f,%f,%f,%f,%d,%d,%s,%s,%d,%s,%d,%d\n", CarInfo[idx][cModel],// CarInfo[idx][cLocationx],// CarInfo[idx][cLocationy],// CarInfo[idx][cLocationz],// CarInfo[idx][cAngle],// CarInfo[idx][cColorOne],// CarInfo[idx][cColorTwo],// CarInfo[idx][cOwner],// CarInfo[idx][cDescription],// CarInfo[idx][cValue],// license,// CarInfo[idx][cOwned],// CarInfo[idx][cLock]); if(idx == 184) { file2 = fopen("cars.cfg", io_write); } else { file2 = fopen("cars.cfg", io_append); } fwrite(file2, coordsstring); idx++; fclose(file2);
  3. Salut. Am o problema cu sistem-ul de masini . LoadCars incarca masinile normal dar problema mea este ca nu salveaza. Mai exact nu salveaza Owner-ul si nici Cordonatele de la park .
  4. Salut. As dori ajutorul vostru daca va rog frumos. Imi puteti da un exemplu sau sa imi ziceti ce as putea utiliza ca sa creez un log din care sa se citeasca si pe server .. Adica mai exact as dori ca sa raspund la nistre intrebari puse pe server , iar rasunsurile sa se salveze intr-un fisier ..
  5. ce cod sa arat , pur si simplu nu scade HP la playeri poti sa stai 30 de minute , o ora nu scade decat daca trage cu arma in el
  6. Am o problema la gamemode , am facut o midificare si nu mai scade HP la playeri , adica le ramane viata 100%
  7. Salut! Vreau sa fac un AntiCheat foarte simplu mai exact cand apesi pe F12 F11 F10 acea persoana sa primeasca Kick , dar problema este ca nu gasesc GetPlayerKeys la acele taste. Daca nu se poate aceasta chiestie imi puteti da un anticheat bun ?
  8. Buna ziua. Baieti am o problema , circul cu o masina cand mi se termina benzina nu mi se opreste ci imi merge pe - vreo idee ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.