Jump to content

Elvys

Membru
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Elvys

  1. Elvys

    Problema SAMP

    Observ ca si-a revenit imaginea...daca shimb rezolutia se strica imaginea dar daca dau restart la joc isi revine dar tot am o problema...scrisul din stanga sus nu imi apare...sper sa se rezolve singura si problema asta:D
  2. Elvys

    Problema SAMP

    am reinstalat si jocu si samp si degeaba:((...o sa incerc sa ma duc la un vecin sa bag netu lui sa vad daca e de la net
  3. Elvys

    Problema SAMP

    Dar in singleplayer de ce merge fara probleme?Am internet mobil de la cosmote prin modem stick...asta poate sa fie problema?
  4. Elvys

    Problema SAMP

    Am o problema cu gta sanandrea multiplayer,in single player merge perfect dar cand intru pe servere imi apare ca in imaginea urmatoare...ce poate sa fie?
  5. am facut ce mi-ai spus dar obiectele care le pun in fs nu apar...restu apar toate PS: celelalte obiecte sunt puse in fs-ul xStreamo...aici le pun si yo?
  6. cum intr-un FS. mi-a spus cineva sa pun mapa in filescript in XStreamer.pawn, am pus acolo imi aratau obiectele din mapa dar celelalte care erau deja cum ar fi rampele au disparut...ce e de facut?
  7. Am o intrebare...Daca folosesc un streamer de obiecte Mapele facute in MTA si convertite unde trebuie sa le pun???tot dupa OnGameModeInt sau OnFilescriptint???
  8. Elvys

    Unde pun o mapa?

    si unde pui mapa daca ai streamer de obiecte pe server???tot in aceleasi locuri? ??? ??? ???
  9. Elvys

    help

    Buna ziua! Am si eu o intrebare: Cum fac ca playerii de pe serverul meu sa isi poata crea propriul clan? Am dat search dar nu am gasit nimic Multumesc pentru viitoarele raspunsuri!
  10. E foarte frumoasa inchisoarea dar iti anuleaza toate celelalte comenzi de teleport!!!!!!!!!!!!!!
  11. baza e frumoasa dar iti sterge toate rampele de pe server!!!!!!!de ce face asta???? :'( :'( :'( ??? ??? ???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.