Jump to content

daci

Membru
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by daci

  1. daci

    Intrebare?

    Deci in scriptfiles property am nu stiu cate case , dar coordonatele aceala sunt coordonatele din interiorul caselor sau a pickupurilor? Daca sunt ale interioarelor cum scot de ex pickup-ul de la casa x si il pun la casa n si sa te dea cu interiorul de la casa x.
  2. daci

    Intrebare?

    Salut , cum pot sa scot unele case de pe server si sa pun interiorul ala la alta casa? Aproape tot serveurl este plin de case si vreau sa scot din ele.
  3. daci

    Intrebare

    Cum pot sa schimb interiorul undei case ?
  4. O intrebare va rog , cum pot sa adaug de exemplu un pat la o casa sin server? Un tutorial in romana ceva va rog?
  5. daci

    Problema server!

    Am vazut ca le cam ai cu scriptingul , mai ma o intrebare. Cum pot sa fac sa fie numele playerului colorat cu , culoarea factiunii lui. De exemplu daca esti Yakuza sa iti fie numele cand scrii pe chat normal sa iti fie doar numele Verde Daca esti cop doar numele albastru , stie cineva?
  6. daci

    Problema server!

    Esti un om de nota 10 , aveam doar #include <JunkBuster> Si am adaugat FS langa buster si a iesit #include <JunkBusterFS> si totul este ok. Multumesc mult.
  7. daci

    Problema server!

    Il am in scriptfiles e bagat si la filescript :|
  8. daci

    Problema server!

    Ba da le am pt ca nu am sters numic uite aici.
  9. Salut , toate bune si frumoase , ieri a mers serveurl in regula etc. Astazi dupa ce am venit acasa deschid serverul si imi ramane blocat la joned shadow community , nu imi intra casuta de login sau de register. De cE? :|
  10. daci

    Ajutati-ma

    Apasa F5 si asteapta si totul va fi in regula.
  11. Am rezolvat problema aia dar acum am alta problema. Am modificat numele factiunilor bloods crips etc pt ca era altcumva. grove si etc. Si uite ce erroare imi da D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(3764) : error 017: undefined symbol "bloods" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(3765) : error 017: undefined symbol "crips" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(3766) : error 017: undefined symbol "surenos" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(3767) : error 017: undefined symbol "nortenos" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(8125) : error 017: undefined symbol "groove" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(8126) : error 017: undefined symbol "ballas" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(8127) : error 017: undefined symbol "aztecas" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(8128) : error 017: undefined symbol "vagos" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(32612) : warning 203: symbol is never used: "Bloods" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(32612) : warning 203: symbol is never used: "Crips" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(32612) : warning 203: symbol is never used: "Nortenos" D:\All Gaming RPG\gamemodes\rp.pwn(32612) : warning 203: symbol is never used: "Surenos" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 8 Errors. EDIT: AM rezolvato si pe asta ,cer t/c
  12. Am o problema, am adaugat niste comenzi in gamemode /accepttransfer etc nu cred ca influenteaza asta. Inainte sa fac modificari la gm (modificari in sensul sa adaug comenzi am schimbat numele mafiilor etc) totul a fost ok dar acum cand deschid serverul , uitati nu imi apare nicio masina pe server :| de ce? Va rog frumos ajutatima :|
  13. daci

    Problema

    Salut , sunt incepator in domeniu scripting. Cine imi spune si mie cum pot sa schimb culoarea spawnului patratelul acela de langa spawn ca , la crips e mov si trebe sa fie albastrul acela deschis. Si culorile de la masina factiunii cum le schimb?
  14. As vrea sa imi dati si mie comanda /ahouse si comanda /atransfer. Comanda /ahouse sa fie comanda de la admin 1 ca un jucator sa nu poata sa isi vanda casa fara ca un admin sa ii dea accept. Comanda /atransfer cand un jucator vrea sa dea /transfer sa nu poata doar daca ii da un admin /atransfer id reason si atunci poate trimite bani! AS mai vrea sa fac sali de antr sau trainingrom va rog sa ma ajutati nu ma descurc si eventual si un HQ ! Si un sistem de masini personale bun ca la majoritatea bag masina cu comanda si cand dau rr la sv dispar. dejaba le dau /apark etc!
  15. daci

    Intrebare

    Salut am facut un gm misto de tot si am o problema am fost scripter mai de mult dar mam lasat si am uitat cum sa schimb spawnul civil spawnu civ mie langa gara ls si vrea sa il pun unde e pe e-gaming si dupa ce il mut sa adaug masini acolo cum le pun? Si a 2 intrebare Am facut masini personale dupa 2 tutoriale si tot nu mi le facea am facut fix cum zicea akl si nu mergea sau daca aveti un FS cu masini personale datimi pls si zicetimi comanda sa le pun.
  16. daci

    Problema

    Eu am un server GodFather dar am vazut pe aici pe forum o comanda din /rcon nuj ce era aici si isi regla ceasu :D
  17. Deci eu nu am inteles faza - Sus in script : Code: [select] new Nume; Adica unde sa bag new Nume si inloc de nume ce nume sa bag... Si la faza nume = Addstaticvehicle sau cum era (coordonate) in fata la nume bag numele care lam scris sus?
  18. daci

    Problema

    Pai amice invata tu romana. Am adaugat un filescript in serverul de samp cu ceasul si am vazut o comanda din /rcon cu care sa setezi ceasu dar no mai stiu as vrea sa mio dati !!!
  19. daci

    Problema

    Cum setez ora din rcon uitasem comanda si am dat la search in nustiu cate feluri si nu gasesc ~X(
  20. daci

    Tutorial

    Salut dupa cu spune si subiectul as dori sa imi dati un tutorial in romana cum sa fac masini personale cu carownership !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.