Jump to content

davio

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by davio

  1. Salut am editat si eu un gamemode ici pe colo si am descoperit o mare problema nu stiu de ce atunci cand intru intr-o casa s-au un biz ma da afara singur din casa ! Mai explicit dau /enter in fata case ma baga in interior apoi ma scoate singur ! Aveti idee de ce?

  2. Salutare tuturor astazi am gasit si eu un fs pe .com  cu ajutorul cariua poti pune numere de inmatriculare Fs-ul este acesta: http://pastebin.com/1DbPPt66 

    Dar am o mica problema cand bubui masina de ex numarul dispare la fel si cand dau rr la servar , cu as putea face ca acel numar sa ramana? Va rog ajutatima!

  3. SAlut am luat si eu acest fs dar am o problema ca majoritatea celor care au postat.Dupa ce dau restart la servar masinile nu mai sunt personale ! Am pus si in fs numarul masinilor dupa servar , sunt numarate foarte bine pentru ca eu leam adaugat incepand cu oldcar 1 si nu inteleg de ce face asa odata ce am numarat masinile din mod la perfectie !

    Daca ma poti ajuta tias fi recunoscator Ym:<remove>

    Edit by -=[Vyorel]=-: Fara ID-uri...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.