Jump to content

davio

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

    Never

davio's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salut am editat si eu un gamemode ici pe colo si am descoperit o mare problema nu stiu de ce atunci cand intru intr-o casa s-au un biz ma da afara singur din casa ! Mai explicit dau /enter in fata case ma baga in interior apoi ma scoate singur ! Aveti idee de ce?
  2. Fara suparare dar nu are nici un sens cce ai postat tu ! Sper sa nu fiu inteles gresit dar totusi cine lear folosi??? 2/5
  3. Totusi e mult spus cop system pentru ca o factiune pd include mult mai multe comezi si ramificati nu mai spun de vehiclule or cum gj 3/5 !
  4. davio

    /setplate

    Salutare tuturor astazi am gasit si eu un fs pe .com cu ajutorul cariua poti pune numere de inmatriculare Fs-ul este acesta: http://pastebin.com/1DbPPt66 Dar am o mica problema cand bubui masina de ex numarul dispare la fel si cand dau rr la servar , cu as putea face ca acel numar sa ramana? Va rog ajutatima!
  5. SAlut am luat si eu acest fs dar am o problema ca majoritatea celor care au postat.Dupa ce dau restart la servar masinile nu mai sunt personale ! Am pus si in fs numarul masinilor dupa servar , sunt numarate foarte bine pentru ca eu leam adaugat incepand cu oldcar 1 si nu inteleg de ce face asa odata ce am numarat masinile din mod la perfectie ! Daca ma poti ajuta tias fi recunoscator Ym:<remove> Edit by -=[Vyorel]=-: Fara ID-uri...
  6. SAlut as dori si eu o indrmare cum pot pune un sistem de dealership pe un mod gf? S-au exista vrun fs care te ajuta?
  7. Foarte tare bravo toti stiu numai sa critice am vazut un pot anterior inc are un user a fost criticat dur pentru fs-ul creat de el si un alt user separe ca , cu un grad de inteligenta subredus ia sugerat sa nu maif aca fs usoare sa faca sh el un gm!
  8. Inteleg ca trebuie poze dar nu mai fiti atat de neciopliti si sa jicniti omu pentru ca nu a pus niste poze totisi sa fim oameni ...... :P
  9. daca vi se suprapun in loc de 5 secunde punety si voi 2 :-X :-[ 8) 8)
  10. frum fs daca zici ca e primu bv gg !
  11. este de la anti ceatul tau am avut si eu aceas problema
  12. Salutare cum imi dau seama care sunt coordonatele masinilor?Vas ruga mult sa ma ajutati!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.