Jump to content

Raffaello

Membru
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Raffaello

  1. Pot sa le refac, dar datorita faptului ca sunt foarte incurcate, sterg unele si raman altele fara setari facute si nu stiu cum sa le fac exact asa cum sunt ele "stock" pentru ca m-am obisnuit cu ele "stock" Anyway, am gasit un gta_sa.set pe internet care sa fie "original". http://mediafire.com/?le3hlw8qv5fh23n Daca cineva mai are problema ca a mea, sau asemanatoare, poate folosi acel gta_sa.set, are setarile originale!
  2. Salutare! In primul rand sper ca am postat in sectiunea care trebuie, altfel, imi cer scuze! La un moment dat, am modificat setarile din GTA San Andreas, ca sa fie mai accesibile unui copil mic, mai precis am setat sa mearga cu masina si cu personajul din sageti, nu din W A S D. Apoi am vrut sa revin la setarile normale, ca sa ma joc eu, si dupa ce am dat Restore Default, ca sa revina la setarile initiale, am avut surpriza sa vad ca setarile nu au fost facute asa cum erau inainte(adica cum sunt cand instalezi GTA:SA), ci au fost mai ciudate si diferite, mai exact de pe Z - acceleratia si alte modificari ciudate. Am sters gta_sa.set si apoi tot asa, am reinstalat GTA:SA, si tot asa. Ce as putea face sa revin la setarile acelea care vin, din cate stiu eu, implicit odata cu instalarea jocului GTA:SA. In principal ma intereseaza W A S D sa fie. Am incercat sa le fac eu, dar nu am reusit. Ma poate ajuta cineva cu un gta_sa.set care sa fie asa cum am mentionat mai sus? Astept un raspuns. Multumesc anticipat! Cu respect, Raffaello!
  3. @ Rimmon: Multumesc. Si mie imi pare rau pentru David dar, vorba mafiotului : "Nu toate lucrurile in viata merg asa cum ne dorim" ) @ Hitman.Bwg: Sper ca ti-a placut indeajuns de mult. In legatura cu subtitrarile, am considerat ca daca sunt voci, e ok. Cred ca se inteleg replicile.
  4. [glow=red,2,300][shadow=red,left]More: Beginning[/shadow][/glow] [2012] Durata: 13'49'' Gen: Drama Data lansarii: 20-04-2012 Descriere: Parea o zi obisnuita din viata lui David Johnson, pana cand un mafiot din orasul Los santos ii cere sa-i faca un favor. David, refuzand pe moment sarcina, accepta cu frica si isi pune planul in aplicare. In final, David intelege ca viata si adevarata fericire nu se rezuma doar la bani, dar pentru el este prea tarziu. *** Replicile sunt inregistrare cu voci umane Facebook: http://facebook.com/RobotikMovies/ Vizionare placuta: http://www.youtube.com/watch?v=IRKAjS3uFFk
  5. Iti multumesc foarte mult stuntman. [glow=red,2,300]+1 Respect[/glow]
  6. Poti pune include-ul CPLoader.ini ? Nu il gasesc niciunde si nu pot compila fara el. :|
  7. Posteaza in "Probleme GodFather" Close this topic.
  8. Ai resuti sa il termini , bravo ! Foarte fain gamemode`ul ! Luati`l si veti vedea ca e fain
  9. MoroJr tin sa te anunt ca nu am OnPlayerText in OnPlayerText , am sters ce aveam eu si am pus exact ce mi`ai dat tu :)
  10. 1 la mana nu merge 2 la mana nu stiu cum ai facut tu dar nu mai merge nici o comanda . nu e bine inchis callback-ul nu stiu de ce face asa ..
  11. Poftim , http://pastebin.com/m8e226e2 ! :'(
  12. Merge . Merci :-* Dar mai am o problema si nu ii dau de cap . Daca pun codu in GM nu merge , si daca il pun in new.pwn cum mi`ai spus tu merge . Ce sa`i fac ? ??? ??? ??? :-[ :-\
  13. Am gasit Anti Swear , am rezolvat . MoroJr tot asa face . Prima litera o face din mica mare dar restu le lasa mari. Daca scriu "aAAAAA" o face pe prima din "a" in "A" si apare "AAAAAA" si pe restu nu le face litere mici Te rog mai updateaza odata si fami`o si mie Daca ai gasit asa de multe de ce nu imi dai si mie un Anti Caps Lock ? ::)
  14. Inca caut un Anti Swear , va rog ajutati-ma !!! MoroJr , merge asta [tt]http://pastie.org/744779[/tt] dar asta face doar prima litera mare din litera mica. Eu vreau ca literele din propozitie sa fie toate mici indiferent cum scri . Cum am mai spus daca scriu : mA duC La MagAzin sa apara : Ma duc la magazin . Literele mari din propozitie sa se faca mici , si prima litera sa se faca litera mare.Te rog ajuta-ma stiu ca sti te rog zi-mi si mie cum sa fac te rog mult. Astept raspuns te rog
  15. Nu merge nici una din ele , oare de ce ?
  16. Dupa o cautare indelungata pe site-uri legate de SA:MP nu am reusit sa gasesc nici unde un Anti Swear cum am eu nevoie si mai ales un Anti Caps Lock . Sa va explic cum sta treaba : am nevoie de un Anti Swear care sa faca urmatoru lucru : Eu scriu in chat : "Esti un mare pro*t" si vreau ca in chat sa apara "Esti un mare *****" Deci vreau doar acel cuvant din toata propozitia sa fie inlocui cu caracterul "*" OBS: Am scris "pro*t" ca sa nu scriu prostii pe forum . Va dati seama ce am vrut sa spun. Legat de Anti Caps Lock , vreau sa ma ajutati sa fac ca prima litera din propozitie sa fie litera mare , restu sa fie litere mici. Eu scriu : "ma duC sa Imi cuMpar o CIocolaTa" si vreau sa apara "Ma duc sa imi cumpar o ciocolata" Sper ca intelegeti ce vreau sa spun , si de ce am nevoie . Astept un raspuns. Vreau sa imi explicati cat mai detailat pas cu pas ca nu vreau sa va bat la cap prea mult . Multumesc !
  17. Of... of... voi (romanii) numai de criticat sunteti ma buni ? Spun asta deoarece am fost pe un site (sa nu dau numele) unde erau niste videoclipuri dintrun joc , toate comentariile erau impotriva acelui video . Mai schimbati-va ma si voi macar abtineti-va , nu sunt ofensat ca imi zici tu mie ca mi`a luat atat ca daca e pe asa pun " Timp de lucru : 1 an " conteaza asta ? Am vrut sa fac doar un simplu fs pe a ajuta unii playeri .
  18. Interior Biserica [ Timp de lucru : 15 minute ] Poze Download
  19. Tuning Teleport Descriere Acest FS te teleporteaza la toate cele trei garaje de tuning din San Andreas •TransFender •Wheels Arch Angel •Loco Low Co Video Download
  20. Tuning Mode [ Timp de lucru : 1 ora ] Descriere Cu acest FS iti poti tuna masina Ai cinci optiuni de tuning: •Color •Nitro •Hydraulics •Wheels •Car Stereo Download
  21. Gara San Fierro [ Timp de lucru : 20 minute ] Imagini Download
  22. Bounce Jump [ Timp de lucru : 30 minute ] Video Download
  23. on : foarte bun fs`ul , bravo , tine`o tot asa off : blondu01 pune si tu o semnatura mai mica mi se pare prea mare :|
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.