Jump to content

bosu12345

Membru
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bosu12345

  1. Ala nu sunt eu... De ce a trebuit sa iti deschizi complet alt host? Tenka-host.eu e inregistrat pe [email protected]... cred ca au fost serviciile prea bune...
  2. Nu, vreau sa nu mai fi jalnic si sa iti faci singur clientii in loc sa ii furi.
  3. Aveam si inca am, nu mai incerca sa te scuzi.
  4. Sunt client la fulgerhost, un hosting la care ai spamat clientii cu invite uri pe "TenkaHost". Bine ca ai primit ban.
  5. Si cine imi interzice? "R4zvyy" cu locatia "La gajici"? Eu zic sa iti vezi de hosting-ul tau ilegal :))))
  6. Apropo vezi ca ce faci tu e ilegal, nu te poti da drept o alta firma, chiar daca este dizolvata : https://imgur.com/a/9WjG5Xd https://tenka-host.eu/terms-of-service.php https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/08171273
  7. Pentru context complet: baiatu asta de a facut postarea "R4zvyy" a intrat pe toate serverele de discord legate de hosting si a inceput sa faca reclama in dm la toti clientii, inclusiv mie. Deci meriti injurat pentru ca esti o mizerie de om care incearca sa "fure" clientii altora.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.