Jump to content

Rusu Fernando FernyZU

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Rusu Fernando FernyZU

  1. Ca sa intelegi, apare de 2 ori pentru ca sunt 2 poze acolo nu doar 1, am salvat eu prost poza. Panel-ul crede-ma ca ii foarte bine facut.
  2. Nu am cerut pareri, gamemode-ul asta nu este pe net, nu o sa fie pe net si nu ete ca orice alt gamemode. Este pornit de la 0, testat pe cateva servere si buguri nu gasesti (minore care nu au importanta, gamemode fara bug-uri nu exista).
  3. Buna, caut un cumaprator pentru gamemode-ul de mai jos, gasiti poze in game dar si de pe panel puse mai jos. Panel: Poze panel: https://imgur.com/a/uZUruyx Panel-ul are mult mai multe sisteme, este foarte bine optimizat, comunica foarte bine in-game. Este foarte bine securizat, nu poate fi spart cum se zice. Actiunile(ban, mute, jail samd) si alte date(informatii despre player cat timp este conectat sau licitatii daca sunt active) sunt trimise instant catre server/panel fara nici un fel de query. Mai multe poze din panel nu am facut dar poate sa fie testat. Gamemode: Poze gamemode: https://imgur.com/a/0a2Aa6p Calendar Event: Administratorii pot adauga diferite recompense(pe data de x la ora x v a fi acordat de exemplu o masina de tip sultan sau 5 mere) care sunt acordate unui jucator random sau tuturor jucatorilor. Sistem de licitatii: case si business uri. Daca un jucator este inactiv mai mult de x zile business ul si casa v or fi transferate catre AdmBot care urmeaza sa fie licitate automat in fiecare vineri, sambata si duminica dupa ora 8 se poate vedea si pe panel live. Sistem Pet la fel ca pe nephrite. Sistem de crates si sistem skinuri. Sistem de Extortion pentru mafii la business-uri. Mai multe se poate vedea pe serverul de teste: 5.254.59.107:7777 Pretul pachetului (Gamemode + Panel) se discuta in privat. Nu se vinde separat. Se vinde unei singure persoane ! ! ! Pentru detalii despre plata: accept transfer bancar / paypal / cash in caz ca sunteti din zona Alba Iulia. Discord: FernyZU#1537 Rog sa fiu contactat pe Discord, pe forum posibil sa nu raspund. Pretul este fix, nu las si nu vreau sa am contact cu copii / tepari !
  4. Vand cont sa-mp pe comunitatea nephrite, mai jos aveti toate detaliile contului. Dovada detinere cont + poze in game | in panel: https://imgur.com/a/exnieh1 Plata o accept pe paypal | revolut | transfer bancar. Nu vreau copii sau "tu dai primul". Dupa ce se face plata primiti contul si schimbarea de email. Pretul este discutat in privat dar astept si oferte! Discord: FernyZU#1537
  5. Oare poti pune un link nou de download? Cel vechi nu mai merge. @Seghedi Robert
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.