Jump to content

Noke

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Noke

  1. Username:Noke. Vârstă:16. Ce recrutezi?:Pawn developer cu minim 1-2 ani experienta, care a mai facut parte dintr-un proiect. Ce oferi în schimb:Detalii in privat. Detalii de contact:Discord: Noke#0113 Alte precizări: Cerinte pentru acest proiect: - Cunostinte minime cu git si github (optional). - Experienta in alte proiecte. - Sa ne poti demonstra ca te pricepi in ceea ce faci.
  2. Noke

    DETELED

    Cata minte ai ? Nu recomand acest 'scripter'
  3. Ce frustrare as avea pe tine ca ai facut 15 euro ? te lauzi ca ai vandut gm cu 15 euro? Nu vreau sa stiu daca te-as vedea cu 100 euro pe pp sa vad cum faci
  4. Nu prea suport oamenii ce folosesc expresia puiule dar nvm, ma bucur ca l-ai vandut ti-am zis spor dar te cam ofensezi. A si faza cu timpul tau liber nu stiu ce zici tu ca n-ai timp dar la 12 ani ai tai trebuie sa-ti vezi de scoala salut.
  5. Nu vreau sa nu iti cumpere baietii gamemodeul sau crezi ca vin cu hate din potriva doamne ajuta, dar nu cred ca ti-l cumpara nimeni cu 2-3 culori editate mai ales ce am vazut pe yt la tine ca iti selecteaza 3 td dintr-o data se adauga 2 cp-uri in loc de unul si alte buguri minore pe care nu cred ca stii sa le rezolvi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.