Jump to content

Florynq

Membru
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    ZeCo.F
  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Florynq's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da-mi add pe discord ZeCo.F#0013 astept mesajul tau, iti pot oferi multe detalii despre un proiect pe discord
  2. Salut, si eu am un proiect in dezvolre, am avut o deschidere si am ales sa il inchid si pe data de 20 il redeschit daca te intereseaza , avem panel, forum, gamemode, + host, + 3 promovari pe ytb, daca te intereseaza da-mi mesaj pe discord ! ZeCo.F#0013 astept mesajul tau si iti explic mai multe detalii acolo daca doresti poti vedea si gm-ul !
  3. Buna ziua / seara, numele meu este Floryn Zeco a.k.a ZeCo.F fac aceest anunt sau ma rog o mica prezentare in legatura cu comunitate RedMonth Rpg In prim-ul rand vreau sa va spun urmatoarele lucruri ! RedMonth rpg este un proiect de sa:mp in dezvoltare, in alta ordine de idei, cautam o echipa capabila serioasa cu minim 16 ani cu o mentalitate destul de buna..., prin care sa putem comunica sa ajungem la un numitor comun In alta ordine de idei redmonth romania este fosta comunitate a mea pe nume Blumix m-am gandit sa redeschid blumix romania dar sub numele de redmonth domeniu inca nu este achizitionat va fi achizitionat in urmatoarele zile ce vor urma... am vb cu 4 ytb uni mici alti mai mari (de la 2k respectiv 10k) alte detalii despre server le puteti gasi pe sv de discord si bineinteles spec ca @keNN. sau respectiv @ViewS sa nu aibe vro problema ca voi lasa chiar mai jos link de invite de la sv de discord... Pana sa va las sv de discord... as dori sa va spun ca suntem in perioada beta testing, asa ca am nevoie de playeri care sa testeze sv, totodata vreau seriozitate si rog seriozitate la randul meu ofer si eu seriozitate alaturi de fondatorul sv. REPET AVEM NEVOIE DE BETA TESTARI, beta testari ce vor gasi cat mai multe buguri si ce-i care isi va da interesul va aveam admin 1 respectiv 3 si totodata avem nevoie si de helperi asa ca dragi sampisti va astept pe sv de discord pentru mai multe detalii ! LINK SV DISCORD: https://discord.gg/uNjYRpUq
  4. A buna dimineata domnule profesor ! Ma scuzati ca nu am scris gramaticals ! :))))))))))0
  5. Salut da-mi un mesaj pe insta @florynq si discutam te ajut cu abs ori ce ... !
  6. Salut da-mi cerere pe insta si discutam acolo mai multe @florynq
  7. Salut dragi prieteni ma numesc Floryn si astazi vreau sa va prezint un stil de rap ! Daca va place si apreciati ceea ce fac va rog sa lasati un like ! Cumpun singur mixez singur si inregistrez singur sunt la inceput si as apreci foarte mult parerea voastra ! Cand si scriu despre viata mea personala fix despre ceea ce se intampla in ziua de azi ! va multumesc pentru atentia acordata, daca va place apasati butonul de like, un subscribe si un com, haideti stiu ca nu va doare manutele va pwp LinK: LinK 2:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.