Jump to content

Boom1

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Boom1

  1. Mane imi cer scuze ca am postat si nu am inteles ce ai zis si te am banat diar ca imi era frica sa nu faci ceva la sv,daca vrei sa ma ajuti si cu astea iti voi fi dator,iti multumesc.
  2. Salut,folosesc mai bine de 3 zile gamemode-ul lui HPQ123, am rezolvat 2 bug-uri cu ajutor-ul lui hpq. 1.Bug DealerShip 2.Bug /find Dar mai am cateva bug-uri,acestea fiind: 1.La questu corona cand il faci odata,nu il mai poti face niciodata dar eu vreau odata la 24 ore sa il faca (o rezolvare va rog?) 2.La Misiune vreau sa-ti dea si o masina sa te deplasezi,nu sa te duci pe jos si sa nu te mai dea intr-un virtual world (imi explicati cum si ce)
  3. Nu e frumos ce faci,iti zic sa imi zici ce comanda ascunsă are si tu zici sa iti dau gmu sa mai bagi câteva comenzi ascunse ,daca erai baiat ziceai direct
  4. Mane am câteva buguri cand dă un membru din departamente /find zice ca sunt într-un biz sau o casa,la startmission nu iti da mașină și te duci pe jos,daca dai quit il mai poti face odată (eu vreau sa îl poti face odată la 6 ore si sa iti dea si masina)
  5. Salut,folosesc gmu-l HPQ123 si am niste bug-uri dar cel mai important e: Nu poti lua o masina s-au nu se deschide meniul la dealership cand dai /buycar efectiv nu se intampla nimic Mentionez ca ieri nu am avut probleme,nu am editat nimic in gm s-au ceva. add discord: Boom#1986 @HPQ123 @Seny @r3f13x
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.