Jump to content

KlausMikaelson

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KlausMikaelson

  1. Salutare, am si eu o problema, nu am facut modificari cine stie ce in gamemode, nu imi da erori dar in schimb mi-a aparut un bug la crates, imi ramane imaginea blocata, are cineva idee ce ar putea fi? Discord: Jameshood#5425
  2. Salutare. Am creat acest topic deoarece sunt in cautare de scripter pentru un proiect in desfasurare. Am deja un Gamemode care imi place mult dar am dat de unele chestii care ma depasesc, deoarece nu stiu cine stie ce scripting. Astept PM.
  3. Salutare caut scripter pentru un proiect de lunga durata, am achizitionat un host pentru teste ca sa lucreze scripteru. Momentan nu m am gandit la numele de la comunitate, e in beta as vrea sa fac un proiect mare dar caut un om cu experienta si serios inainte de toate, atata cer. Voi platii daca va veti descurca va voi pune la cateva teste sa fiu sigur pe ce arunc banii. Astept pm uri, va rog nu deranjati inutil daca nu va pricepeti! O zi buna multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.