Jump to content

enderland833

Membru
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by enderland833

  1. On 2/3/2018 at 5:49 PM, Banditul said:

    L-as fi testat eu pentru mi-ar putea fi de folosc la serv trucking dar partea de client e detectata ca trojan si malware si chiar daca nu-mi pasa atat de mult de virusi, daca distribui ceva de genul trebuie sa te asiguri ca nu are virusi(mai ales ca e pus si pe github)

    si e si din rusia ❤️

    russian hackers =))

  2. On 7/7/2020 at 11:19 AM, Filip Tesloianu said:

    salut !  am instalat curand un server de samp pe vps (linux - ubuntu).El merge perfect normal,dar cand incerc sa urc gamemode si ma conectez la server el tot pe cel default mi-l da. Eu cred ca e de la baza de date. Tutorial Urmat : click . Am incercat cu mai multe gamemoduri. Cand fac xampp pe pc nu am probleme cu el,merge(gamemodeul).Rezolvari/Tutoriale?

    iti dai seama ca tutorialul ala e din 2012, nu tot vechi merge si pe ce e acum mai nou cu tehnologia, linux etc =)))

  3. 1 minute ago, Crowell said:

    @IrinelBro57 asta trebuia sa fac , pe atunci era euforia aia de a deschide ceva , inspirau si a baieti ok , maturi , am zis ca sa nu ii asociez cu generatia de acum , dar observ ca astia nu se complica si cand fura fura din plin la ordinul sutelor .Acum capul sus si in cine va puneti baza , sa speram ca nu vor mai fi cazuri si la altii si sper sa aveti ce invata din experienta mea .Sper ca acesti 2 sa li se de-a un badge de teparii comunitatii .

     

    :)))

  4. ce gamemode e asta? apropo nu trebuie sa bifezi chestiile cu __mysql la ultra-h server configuration, doar cele cu mysql normale... din ce stiu eu ar rezolva (ps: stiu ca e ultra-h pt ca are ipu ala)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.