Jump to content

Sebastian Ioan

Membru
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sebastian Ioan

  1. 1 minute ago, _SIRIUS_ said:

    Banii nu au intrat in cont, te rog sa te uiti la dovezi si o sa te convingi!

    A doua zi imi da mesaj si imi spune daca nu ii dau baza configurata cu tabelele pt panel anuleaza tot si imi posteaza tot!

    Si te rog daca nu stii despre ce e vb nu mai comenta...e ok ti-ai dat cu parerea insa v-a analiza un membru staff competent problema! 

    O zi faina!

    Nu stii ce e ala refund? Ceea ce am facut dupa ce nu imi mai raspundeai la mesaje.

  2. 1 minute ago, _SIRIUS_ said:

    Tu stii ma macar cum arata 50 euro? :)))

    Esti vai de putza ta acolo unde esti..cine stie in ce ghena de gunoi te afli si ce ai zis ii dau teapa astuia, ma fac cu gm perfect si gata imi fac server si curg banii?

    Ba copile...pana si un prunc de 13 ani are gandire mai ok decat tine, eu am atatea afaceri incheiate cu succes si repet clientii au fost super multumiti si vii tu un cacalau de baraglanda de tigan si ma faci tot pe mine tepar? Ba saracie sa iti ei lumanari de toti banii, si stii ce ma bucur ce-l mai mult? Ca ai o versiune vai pla ei ca si tine daca imi inspirai incredere primeai tot produsul fara nici-o problema asa cum l-au primit toti cumparatorii de pana acum. 

    In concluzie, vezi-ti te rog de foamea ta si nu mai sufoca oamenii esti un lingau dupa cum am zis...dar nu ma mir dc ma mai mir :)) presupun ca ai avut parte de o educatie aparte la cort unde ai crescut tu...vb ai ce vezi acasa faci si la scoala/societate asa ca REPET! Canta la alta masa!

    Deja o dai in rasism si nu agreez asemenea chestii, acolo la Iasi la tine asa te-au invatat? sa te scarpini la savarina si sa-ti suflii mucii fara sa-ti iei servetel?

    Ai grija la limbaj nu uita ca esti mai negru decat mine daca dau niste poze te rog frumos tati ;) vorbim despre cort dar stai la casa cu gardi lemn verde ;))

  3. 7 minutes ago, _SIRIUS_ said:

    Stii, cand esti prost viata e mai usoara, e adevarat? :)))))))

    Nu stii sa faci o conectare la baza de date, ai o versiune inferioara la GM, nu o sa pui tu vreodata mana pe versiunea actuala asa ca canta te rog la alta masa, sau fa ce stii tu mai bine fii un lingau cu apucaturi de tigan ajuns in Italia! ;)

    Prost esti tu daca era versiune buna sau ceva nu plangeai peste tot :)) plangi de ce ? ca ti-am dat 50€ si acum faci d-astea ca am postat un full bugs fac ce vreau cu el odata ce ti-am dat banii vrei sa-ti dau iar 50€ daca-mi dai dovezi ca e gol frigiderul fac live si ti trimit prin paypal

  4. 21 minutes ago, _SIRIUS_ said:

    Uita-te la recomandari jigodie, oricine poate contacta baietii la care le-am vandut gm-ul. Tu esti o lepra de om care este extrem de toxica pentru comunitatea de sa-mp din Romania.

    te recomand esti de incredere vinzi gm full bugs :)))))))))))))))

  5. 2 hours ago, st0ryc said:

    vrei sa zici ca wearelegion nu e tepar, cand am avut incredere in el si mi-a aparut gamemode-ul pe net si am ramas si fara  bani?

    nu frate el crede ca vorbeste cu prosti aici si eu si tu putem chema prieteni in comentarii sa le zicem ca au facut tranzactii cu noi

  6. up up n-a mai dat up de sambata sa mai dea si el o teapa ca l-au dat astia de la gta-samp afara si vrea sa il vanda acuma ca nu stie sa-i repare bugurile

  7. 2 minutes ago, dNzZz said:

    @Sebastian Ioan TEPAR ! si la mine a incercat aceiasi schema 

    dovezi bro ? despre ce vorbim aici ce scheme aveti voi in cap ?

    @_sirius_  ti-ai pus moldovenii ce nu joaca sa-mp sa isi faca cont pe forum sa dea copy paste la ce le zici tu sa comenteze? cate tigari la bucata le-ai dat?

  8. 1 minute ago, _SIRIUS_ said:

    Daca te postez ca sunt tepar, imi pui gm-ul asta inseamna inteligentule ;)

    si eu ce am explicat? vezi ca esti moldovean d-ala incuiat pus pe tepe si nu intelegi?

    Ti-am spus ca daca stiai ca mi-ai dat GM full de buguri de ce nu m-ai postat?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.