Jump to content

Seny

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Seny

  1. Battle pass e pe include, il gasesti la sfarsitul gamemode-ului, job boost-ul il vezi la functia GiveJobSalary
  2. e o problema de la mysql, verifica serverlog sau da-mi aici ce-ti scrie in serverlog
  3. descarca si include-urile si schimba-le din pawno.
  4. Daca ai gasit un bug ca asta il poti rezolva tu singur.
  5. Este compatibil cu cam orice panel wcode din cate am testat eu.
  6. foloseste plugin-ul mysql_static
  7. Mi-au sters-o astia de la samp ro prima oara si am uitat sa le pun acum
  8. Mersi mult, am inceput ceva de la 0 si un bigzone, le fac in paralel, vreau sa scot un bigzone optimizat si cat de cat ok sa-l pun pe net sa nu mai fie numai cacaturi.
  9. Salut baieti, astazi va pun si eu la download un gamemode la care am muncit vreo 2-3 luni. Am facut foarte multe chestii la el, nu mai le stiu chiar pe toate dar o sa va enumer cateva: Am refacut aproape toate job-urile, inafara de detective, pizza boy si trucker, toate sunt speciale, drugs maker e pasiv. Am facut un sistem de battle pass destul de ok, nu-i cel mai bine optimizat dar nici nu am vrut sa fie. Am rezolvat toate bug-urile intalnite, am testat 2 luni cu niste prieteni si le-am rezolvat pe toate. Am adaugat un sistem de rank-uri destul unic dupa parerea mea Multe altele cum ar fi schimbarea design-ului, schimbarea textdraw-urilor (crate, stage, logo, mai pe scurt aproape toate) + la crate am facut unele noi. Gamemode-ul este plecat de la edit-ul lui HPQ pe burned. Eu zic ca e un gamemode destul de bun, tine destui playeri, eu zic ca tine peste 300. Il dau doarece nu mai am ce face cu el, mi-am inchis comunitatea si sper ca altii sa aiba mai mult noroc decat mine. Daca nu va merge cu mysql.so, folositi mysql_static. Recomand zeex compiler pentru o compilare mai rapida. P.S: sistemul de battle pass este pe include, il gasiti la sfarsitul gm-ului. Nu am poze, dar va las sa-l descoperiti. https://www33.zippyshare.com/v/d7uBSAFs/file.html https://www.virustotal.com/gui/file/92c5a09c0e0a061cf728ccdd16566c7990834f66cf031abd44bb0c29565cb311/detection In caz ca nu va merg include-urile: https://www.mediafire.com/file/o7keaysqvop389l/include.rar/file
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.