Jump to content

Dark998

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dark998's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Trebuie sa se uite . Nu poti sa pui anunturi random doar ca asa scrie.
  2. https://discord.gg/hkAdKeX
  3. Hai ca daca nici raspuns nu dai e clar.

  4. Salut , caut o echipa staff, un partener pentru a crea o noua comunitate pe samp. Cer seriozitate si activitate. Am deja un gamemode, putem sal testam. Pentru mai multe detalii discord= black_bear#4101 Daca doreste cineva poate sami scrie un mesaj si vom discuta deja pe discord!
  5. Salut , caut o echipa staff, un partener pentru a crea o noua comunitate pe samp. Cer seriozitate si activitate. Am deja un gamemode, putem sal testam. Pentru mai multe detalii discord= black_bear#4101 Daca doreste cineva poate sami scrie un mesaj si vom discuta deja pe discord!
  6. Salut , caut o echipa staff, un partener pentru a crea o noua comunitate pe samp. Cer seriozitate si activitate. Am deja un gamemode, putem sal testam. Pentru mai multe detalii discord= black_bear#4101 Daca doreste cineva poate sami scrie un mesaj si vom discuta deja pe discord! Cine doreste eu va astept!
  7. black_bear#4101 am deja un server cu 30/50 de persoane ip- 5.254.59.112:7777 pot sa te ajut!
  8. Serverul e frumos. HostName: Bere-Rece.rpg Address: 5.254.59.112:7777 Players: 15 / 50 Ping: 9 Mode: bere-rece,19 martie 2020 Map: San Andreas Scripter : Genucu/black_bear Fondator Principal : blackk_bear Fondator Secundar : Raduq Owner : Black_bear Avem insule cu case avem crate-uri Pe insula avem o bancă si o să mai adaugam case si o sa punem un quest pe insula si niste decoratiuni de Paște. Îi puteti acorda o șansă pentru că server-ul creat de câteva luni si este de durată din punctul meu de vedere. Adminii sunt de incredere Avem 13 factiuni. Jobs - 12. Și avem nevoie de lideri si de admini pentru ca liderii. Admini suntem 4. Avem nevoie de helperi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.