Jump to content

MCTechz

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MCTechz

  1. Este pe net? Daca da da-i un link?
  2. Nu cer dar vreau sa invat
  3. Salut, ma puteti ajuta/explica cum sa fac si eu un sistem de vouchers. Sau macar sa ma invatati sa bag si eu in shop un vehicle premium care prinde 400km/h.
  4. Salut, vream si eu sa fac un shop cu niste masini premium care prind 400km/h. Dar nu stiu cum sa fac sa prinda 400km/h si sa iti dea acea masina... Ma puteti ajuta cu ceva sau sa imi explicati.. Multumes.
  5. Multumes chiar mai ajutat.
  6. Am facut asa cum ai spus tu dar imi da alta eroare:error 017: undefined symbol "playerid" error 009: invalid array size (negative, zero or out of bounds) si daca adaug new playerid; Langa da o tona de warnings Alte idei?
  7. Salut, am facut niste crate-uri si la acest code: NormalCrateTime[playerid] = 30; Imi da o eroare: undefined symbol "NormalCrateTime" Iar la OnPlayerConnect eu am pus asa: NormalCrateTime[playerid] = 0; Si daca sterg NormalCrateTime[playerid] = 0; imi da aceasi eroare... Ma puteti ajuta cu ceva?
  8. Este corect asa? SendClientMessageToAll(COLOR_DBLUE, "(Crate System)%s a deschis un premium crate si a primit %s"); GetName(playerid); if(CrateType == 1) SendClientMessageToAll(COLOR_DBLUE, "(Crate System)%s a deschis un legendary crate si a primit %s"); GetName(playerid); if(CrateType == 2) SendClientMessageToAll(COLOR_DBLUE, "(Crate System)%s a deschis un mytic crate si a primit %s"); GetName(playerid); if(CrateType == 3) SendClientMessageToAll(COLOR_DBLUE, "(Crate System)%s a deschis un transcendent crate si a primit %s"); GetName(playerid);
  9. Salut,ma puteti ajuta cu cv? Cand deschid un crate de ex:leg crate sa apare pe chatul gobal cam asa cv: (Crate System)%s a deschis un leg crate si a primit %d(premiul). Daca ma puteti ajuta va sunt recunascator.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.