Jump to content

jumainkain

Membru
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jumainkain last won the day on March 2

jumainkain had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutru

6 Followers

About jumainkain

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  VAurel
 • Level of knowledge
  Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sal, exista posibilitati sa joci GTA SAN ANDREAS, nu SA:MP, cu un prieten, gen sa faci misiunile de pe San Andreas alaturi de un prieten, sau ar fi smecher un gamemode asa, spor la lucru. Daca exista ceva de genul, nu neaparat un gamemode, si un program va astept link aici jos.
 2. Baieti, nu descarcati panel-uri wcode de pe net, pe langa faptul ca au 100 vulnerabilitati, au si keyloggere.... Si plus ca sunt variante demo, la varianta buna cumparata este un License Key pe care vi-l dau ei.
 3. Sincer, normal functiile folosite pe site cu control asupra serverului, nu prea sunt cel mai recomandate, asa cum a zis si @peiN daca este sabotat, este terminat tot. Iti recomand sa studiezi serverele mari, si sa descoperi ce le lipsesc acestora, si poti imbunatati o varianta a ta.
 4. Daca ai nevoie pot face activitate pe ambele interfete, inclusiv metin2 cat si sa:mp. O activitate intre 4-5 ore, pe aman2, cu un program bine pus la punct, in unele zile pot avea si activitate night / day. Full hour.
 5. M-as fi alaturat pe partea de Scripting, dar cunostintele mele nu sunt indeajuns daca tu ai de gand sa faci un proiect foarte mare, in schimb daca ai nevoie de staff, ti-am dat mesaj pe discord. VAurel#1890.
 6. Ce panel este compatibil cu gm-ul ? Sa incep ceva proiect pe el.
 7. Este cumva, inceput de la varianta lu HPQ b-h ? Daca este, iti mai dau eu de rezolvat cate ceva daca ai nevoie, am lucrat destul de mult pe gm asta, si am gasit destul de multe probleme
 8. Update : -Am renuntat la ideea de economie mica, in schimb, am facut-o medie. -Adaugata inca o metoda de depositare a banilor. (Pe card). -Adaugate comenzile : /punepecard, /scoatedepecard, /banipecard. -Peste 50 buguri rezolvate. -Am adaugat un nou crate (Mythic). -Adaugat Card, la SavePlayerData si toate functiile din gamemode. -La fiecare PayDay, nu ve-ti primi taxe la banii de pe card.
 9. Baietii, este posibil sa pun un skin pe server, si gen sa se descarce la toti pe pc cand se conecteaza pe sv ? Cum e pe MTA
 10. Ma da unii dintre voi chiar vreti mura-n gura ? ...
 11. Comanda este facuta sa fie folosita la biz-ul de tip CNN, adica biz cu id 14. Probabil tu ai incercat sa creezi alt biz, si nu ai specificat si lucrul asta.
 12. Update : -Economia modificata in intregime, economie extrem de mica. -Rescris sistemul de vehicule personale, era buguit. -Schimbat TextDraw Logo. -DealerShip-ul modificat putin.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.