Sari la conținut

Mihai94TDI

Membru
 • Număr conținut

  22
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Mihai94TDI

 • Rang
  Membru

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  eu cand sunt duty on imi ia skin normal de factiune, iar cand sunt duty off imi da skinul de CJ din san andreeas ala in Maiou si cand sunt duty off si ma omoara cineva cand imi da respawn ma da cu skin de pd, nu cu skinul de CJ.
 2. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  am modificat era din baza de date numai ca atunci cand intru in factiune si ies afara ma da in LV si factiunea este in LS. comanda de /duty cum as putea cand sunt duty off sa imi aleg ce skin vreau si sa ramana salveat? ca dupa ce iau kill ma da duty off dar am skin de pd.
 3. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  gata am rezolvat:) era tot din baza de date dar am sarit peste linia respectiva, inca ceva, la una din factiuni scol instructor ls nu am interior iar la cea din lv am cum as putea sa ii adaug interiorul, unde se gaseste mai exact in gamemode?
 4. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  am gasit giftboxtime in baza de date si la toti jucatori e trecuta valoarea 0.
 5. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  am pGiftTime in gm dar nu gasesc nimic unde as putea seta orele pt giftbox, am gasit in cmd:getgift asta } } PlayerInfo[playerid][pGiftTime] += 2; Update(playerid, pGiftTimex); } else { SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nu esti langa un giftbox."); SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Iti poti luat cadoul urmarind checkpoint-ul!"); SetPlayerCheckpointEx(playerid,2871.9773,-1589.8792,22.4470,5.0); CP[playerid] = 6868; return 1; } } si acolo am setat 2 dar tot degeaba, tot asa imi citeste orele.
 6. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  doar asta imi da si e la payday if(PlayerInfo[pGiftTime] > 0) { PlayerInfo[pGiftTime] -= 1; Update(i, pGiftTimex); }
 7. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  nu gasesc acea functie...
 8. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  stiu asta face ca atunci cand un jucator cu lvl 1 intra pe sv fiind jucator nou trebuie sa joace 5 ore pe sv ca sa poata utiliza /getgift eu am setat ca sa fie 5 ore acolo. problema e din alta parte. cand scriu /getgift pe server imi apare mesajul de mai jos Timpul petrecut pe /sleep sau AFK nu se Contorizeaza, Mai ai %d ore ramase, ca sa poti da iar de Giftbox unde e %d acolo apare orele normal ar fi trebuie sa apara 2 ore dar mie imi apare 11 ore si la alti jucatori 120 de ore, orele variaza de la un jucator la altul. normal ar fi trebuit sa afiseze ca trebuie sa astepte 2 ore pana la urmatorul cadou.
 9. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  uite asta e /getgift am sa iti last mai jos si comanda care activeaza din joc si dezactiveaza giftbox-ul. comenzile merg cum trebuie numai ca nu corect timpul dupa ce dau de gift, daca poti sa il setezi sa pot da de gift 1 data la 2 ore.
 10. Mihai94TDI

  ajutor problema giftbox

  va salut, am o mica problema la comanda de giftbox, de unde as putea seta timpul sa poti da /getgift 1 data la 2 ore, cand scriu prima data /getgift merg sa iau gift si dupa daca scriu iar /getgift imi apare ca pot merge la gift peste 12 ore, cum as putea rezolva aceasta eroare?
 11. Mihai94TDI

  Gamemode Galaxy-Arena (asemanator ruby nephrite)

  am si eu o problema cu acest gm, il urc pe host fac legatura cu baza de date tot, dau restart la sv din cpanel si cand intur pe server scrie acolo in chat conecting ..... dupa care pica sv din senin si ramane offline , stie cineva de la ce poate fi problema? serverlog:
 12. Mihai94TDI

  Modificare gamemode

  pai am adaugat tot ce era in arhiva de la gamemod.
 13. Mihai94TDI

  Modificare gamemode

  sa rezolvat problema cu erorile alea 3, dar de ce nu imi citeste gamemodul? imi apare la mode unkown.
 14. Mihai94TDI

  Modificare gamemode

  sa compilat pana la urma numai ca nu isi gaseste modul apare unkown la mode, in server.cfg e trecut modul corect, sv porneste. iar in log da eroarea asta [18:03:51] [debug] Run time error 19: "File or function is not found" [18:03:51] [debug] PC_RegAlias [18:03:51] OnGameo [18:03:51] [debug] Run time error 19: "File or function is not found" [18:03:51] [debug] PC_RegAlias [18:03:51] Script[gamemodes/mozzila.amx]: Run time error 19: "File or function is not found" [18:03:51] Number of vehicle models: 0
 15. Mihai94TDI

  Modificare gamemode

  am inlocuit acolo la linia aia dar tot imi da erorile astea C:\Users\Mihai\Desktop\mozzila.pwn(51340) : warning 219: local variable "rx" shadows a variable at a preceding level C:\Users\Mihai\Desktop\mozzila.pwn(51340) : warning 219: local variable "ry" shadows a variable at a preceding level C:\Users\Mihai\Desktop\mozzila.pwn(51340) : warning 219: local variable "rz" shadows a variable at a preceding level Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 3 Warnings.
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.