Jump to content

Alin155

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alin155

  1. Vand cont https://rubypanel.nephrite.ro/profile/_Cezar Detalii: -Pret: 50 de lei paysafe -Tepe..etc: Nu o pravalgesc mult cu voi, plata se poate face si intermediar. Teparii sa nu se oboseasca ca nu e prima afacere va stiu toate "tehnicile". -Detalii cont: Fh are r5 80 days demisie la cerere, actual r4 lspd la data publicarii anuntului [6 aprilie 2019], se da cu toate masinile care se pot vedea pe panel, inclusiv clanul, contul nu a fost nici-o data banat. -Detalii afacere; Pot garanta ca totul ramane intre noi pe server nu va afla nimeni, va pot pune la dispozitie inca 24h de ore de la contactare sa va decidetii daca doriti sa achizitionati cont-ul, averea [masini, bani, etc.] nu se vinde separat se da cu tot, va ofer inclusiv contul de pe forum daca il doriti pe acesta, la cerere va pot creea tot in bani astia gratis un nou banner pt forum dupa preferinte [am cunostinte in photoshop], accept si schimburi cu alte conturi pe alte comunitati dar sa rezoneze ca ce ofera acest cont [ma refer la fh, ore jucate], cine stie ca este tepar sa nu se oboseasca, cine considera ca sunt tepar la fel sa nu se oboseasca pt ca ne pierdem timpul unul altuia. Contact me cu un pm cu discord-ul.
  2. Vand avere og-times 1kkk 25 psf dispun in total de 20kkk. Pentru a ma contacta lasati discodul vostru in pm sau aici in sectiunea de comentarii. Tepari sa nu se chinuie ca nici eu nu ma chinui nu ofer primu sub nici-un fel.
  3. IL DAU PE AVERE RUBY UN SIMPLU INFERNUS 0x NU CONT ZILE SAU KM eu ma las de b-hood si am nevoie pe rub sau jad SAU IL DAU PE 200-100KK Bugged,jad,rub nu cont. Link cont: http://panel.b-hood.ro/user/profile#home/wicin
  4. mesaj cu discordul vostru cine vinde
  5. Cumpar avere b-hood 350kk ofer paysafe de 300 de lei
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.