Jump to content

PROMOTER

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PROMOTER

  1. UP, m-ar interesa, daca detine un GM, chiar daca este luat/cumparat, sa fie lucrat in el, adica sa nu se asemene cu cele de pe comunitatile mari.
  2. eGaming Community, cine este interesat, imi lasa un PM, nu stau sa dau la fiecare, imi spui daca doresti colaborare si discutam, merci.
  3. Salut, dupa cum spune titlul am nevoie de un scripter devotat acestei comunitati care sa se implice si sa aibe un timp relativ suficient pentru indeplinirea obiectivelor serverului, in cazul in care se va afla aceasta persoana, il rog frumos sa posteze doar daca este interesat sa ajute, cu timpul o sa ma ocup sa fie rasplatit. Va astept raspunsurile, multumesc.
  4. UP, foarte urgent, am nevoie, sa stiu ca pot da drumu la proiect, va promit profesionalism.
  5. Pana va certati, se raspunde mai sus la ce am scris? Multumesc.
  6. Salut, cred ca te pot ajuta eu, si din punct de vedere financiar, desigur daca esti de acord, initial am vrut sa-mi deschid o comunitate, in care sa investesc pentru promovare. Oricum daca nu ai gasit inca persoana de care ai nevoie, crezi ca am putea discuta in particular aceste chestii? In momentul de fata am ceva planuri care-mi dau un impuls pentru intretinerea si organizarea acetuia, merci frumos , astept un raspuns, ori ma poti cauta aici : > https://www.facebook.com/PROMOTER.GAMING Multumesc frumos, salut. @Hozzakwaz
  7. Din pacate eu caut om, pe care sa-l tin in comunitate, merci totusi de raspuns.
  8. Asa, va multumesc tuturor de raspuns, pai nu stiu ce sa zic, sincer nu va cunosc sau ceva de genu, eu am in plan sa deschid o comunitate, vreau sa fie ceva frumos, spre deosebire de alte comunitati mici, eu am idei care vor fi mult mai dezvoltate, nu vreau sa fie totul plagiat sau ceva de genu. Oricum, ce sa zic, din pacate in urmatoarea saptamana decat spre seara o sa pot raspunde. Am sa dau tag tuturor care mi-au dat "reply" aici, eventual, nu stiu , sa-mi dovediti cumva ca pot avea incredere, am zis sa nu pun mare accent pe varsta, am sa va rog sa-mi lasati un PM, aici cu urmatoarele : varsta, experienta script html, pawn, c++, etc nu stiu 100% care sunt programele. Deoarece nu vreau sa fac ceva copiat de pe net, care sa aibe succes o zi si sa o dea in bara in urmatoarea saptamana. Va multumesc de intelegere, sper sa un feedback bun din partea voastra. @Tiranu@eltAndrei@PlayFiz @Syntetick@peiN
  9. Salut, dupa cum spune si titlul sunt in cautarea unui partenert, care este scripter si este disponibil sa deschidem o comunitate, cu diverse servere, in prin plan, comunitatea o sa fie bazata pe un server de SA:MP, asa ca oricine este disponibil de colaborare, ii astept un mesaj, doresc maxima seriozitate, legat de platiti, in mare o sa platesc eu.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.