Jump to content

ScriptingForFun

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ScriptingForFun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. UP. Inca sunt in cautare de staff. Momentan lucrez singur la server pe partea de scripting. ( cand si cat imi permite timpul ) Astept doritori care au habar de roleplay ( nu rpg ) si care vor sa creasca impreuna cu viitoarea comunitate.
  2. Vorbim diseara, si dezbatem niste chestiuni. Cam pe la ora 19-20:00 esti online ?
  3. Da, stafful include si mapper. Vorbim mai târziu pe skype.
  4. Salutari tuturor. Dupa cum scrie si in titlu, caut un scripter si un staff pentru un server roleplay. Sunt unul dintre fostii fondatori Hard Roleplay, serverul din 2014 care a concurat la acea vreme cu ro-rp, avand 200/200 playeri on in doar 2 saptamani. Sa retinem faptul ca este un record destul de bun pentru un server roleplay romanesc. De ce vreau sa redeschid acest server ? - Cred ca lipseste un server roleplay romanesc, pus la punct, cu un staff capabil. Vrei sa scoti profit din server ? - Ca sa ma fac inteles, nu vreau sa scot profit din server. Eu am 25 de ani, sunt student, lucrez , chiar nu am nevoie de donatii pentru mine personal. - Eventualele donatii se vor canaliza in intretinerea serverului, si pentru cei care lucreaza la server : scripter/scripteri ; mappers ; designers...etc. Detalii pentru cei care aplica pentru functia de scripter : - Serverul este pornit de la modul PR-RP. - Serverul nu este pe mysql. - Gamemode-ul are nevoie de niste ajustari la sistemul de case / bizuri ; Ajustari la estetica ... restul detaliilor le discutam mai tarziu. De ce nu scriptez eu ? - A trecut mult timp de cand nu am mai scriptat, si nu am nici timpul necesar , deci apelez la oameni care sunt cu lectiile la zi, si au putin mai mult timp liber decat mine. Modalitate de plata pentru serviciile de scripting? Cerinte : - Scripterul trebuie sa fie major, sau daca nu sa fie reprezentat de un major ( parinte } , sa aibe un cont bancar { de preferat BRD/BCR } . Contact skype : dota2raul
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.