Jump to content

Kosovos

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kosovos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ofer gazduire SA:MP / alte jocuri persoanelor pasionate de coding, ii pot ajuta cu diverse probleme ce depind de (mysql / linux / php / html). Serverele vor fi oferite in mod gratuit si acestea vor fi oferite in functie de modul de comunicare si abordarea persoanei ce solicita aceasta 'sponsorizare'. In cazul in care doriti sa testati si un panel/ index, sau alte lucruri de genul ofer si un spatiu web in limita a 2gb spatiu / trafic necontorizat / 3 baze de date, alte detalii le discutam pe parcurs. Ofer si solicit incredere in crearea acestui 'Proiect' in dezvoltare, daca voi gasi destule persoane cu bun simt care sa foloseasca ajutorul primit intrun mod bun voi deschide un site unde si alte persoane vor putea solicita o sponsorizare de lunga / scurta durata. Nu incurajez persoanele ce doresc aceste lucruri insa nu au incredere sa ma contacteze. (Serverului de samp nu ii este necesar si fisierul .pwn {fisierul necompilat} - nu va incurajez sa il incarcati pe gazduirile ce le veti primi de la mine, si nu din motive de securitate ci din motive etice, nu ofer aceasta sponsorizare pentru a spiona la ce / cum / cand lucrati voi ,si pentru a da o sansa gaming-ului romanesc )
  2. In cont am investit peste 500 de euro, iar numai banii de pe cont daca ii vindeti la 25 lei - 2kkk(unii vand si la 25 lei - 1kkk) scoateti cam 400 de lei, contul gol valoreaza ceva bani pentru ca are un level mare si destul de multe ore jucate (de asemenea are si un LP curat), masinile de pe el mai valoreaza si acestea ceva bani, astept oferte in PM, contul se da cu totul, sau banii de pe acesta (minim 10kkk / tranzactie ). PM pentru mai multe informatii. Vand si o licenta PUBG & 3 domenii : azetips.com - tips de la 'A la Z' un nume foarte sugestiv si usor de memorat cu potential ridicat in randul celor ce plaseaza pariuri / sau pentru un proiect de lifehacks & diverse. uptodeal.net - Un nume dedicat afacerilor de tip 'vanzare & cumparare' sau destul de bun pentru a face reclama unei oferte sau chiar un magazin online. vezi-filme.net - Un domeniu cu un potential destul de mare printre siteurile de stream filme / reviews, acest nume este unul clasic si usor de retinut ce nu contine caractere josnice sau de slaba cotatie pe google precum : gold-filme / filmehd.to / alte domenii .to sau cotate mai slab in referinta cautarilor pe Google. Astept oferte in privat pentru oricare din aceste domenii sau pentru licenta de PUBG.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.