Jump to content

Pompiliu

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Pompiliu

  1. "au luat codul de la sa-mp", atâta timp cât este un mod pentru gta:sa eu tot nu văd logica. Însă cum am spus, nu cunosc așa că nu vreau să vorbesc prost.
  2. Sincer la faza cu Kalcor i-ar fii amenințat cu judecata, nu sunt sigur dacă a fost așa sau nu, (nu vreau să vorbesc prost), însă după părerea mea nu ar avea cu ce motiv să-l dea în judecată.Că ce? La urma urmei GTA San andreas nu a fost făcut de Kalcor, ci doar modul Multiplayer.Logica unde este? Și după părerea mea Open.Mp ar fii motivul pentru care SA:MP ar putea să moară.Până și cei de la nephrite au anunțat pe forumul lor că dacă vor fii îmbunătățiri în ceea ce privește optimizarea, vor dorii să se mute acolo (pe open.mp). Y_Less a avut interes mare în ceea ce a cuprins SA:MP în toți acei 10 ani de muncă, însă Kalcor și-a pierdut interesul cu ani în urmă.Deci undeva putem spune că Y_Less fiind începutul "carierei" lui cu open.mp, s-ar putea să se țină de proiect ani buni.
  3. https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher Descărcați launcher-ul lor, și veți primii Gta San Andreas gratuit chiar de la ei. Descărcați cât mai repede că e ediție limitată =))
  4. Eu și un prieten oferim servicii Pawn & Web Development la prețuri rezonabile (În funcție de ceea ce doriți) Pentru mai multe detalii contactați-ne pe discord. Pentru pawn : Vladutz#3021 Web Development: Adryan#8383 Dacă sunteți interesat de Pawn vorbiți pe discord cu Vladutz. Însă eu, mă ocup de Web Development, pot face orice panel de la 0 (Bază personală, nu bigzone sau ce paneluri mai sunt pe net) În prezent am o copie a panelului B-Hood (Dovezi pe privat). Prețurile variază între 20-40€ în funcție de ce panel doriți (Copie sau Design Personal) Metodele de plată pentru amândoi sunt doar PaySafeCard. Pentru panel nu este nevoie să plătiți pe loc, în primul rând voi creea panelul, îl voi pune pe un webhost pentru a arăta un demo la ceea ce am făcut.Iar apoi se va efectua tranzacția.
  5. Salut.De când scriptez în samp nu prea m-am folosit eu de TextDraw-uri.Doar de Dialoguri.Am vrut să încep ușor ușor, să lucrez în textdraw-uri etc. Și când am pus un textdraw selectabil, raza este prea mare.Adică textdraw-ul selectabil este în mijloc iar tu poți să îî dai click chiar și din colțul ecranului. Vreo sugestie cum pot repara acest bug? https://i.imgur.com/eRtxauE.png Culoarea aia arată când este selectabil, iar mouse-ul a fost pus în colț
  6. Am încercat, însă nu prea pot să fac asta, deoarece se re-așează și nu se pune unde vreau eu.E o problemă din CSS. Am uitat să zic că este primul meu panel.
  7. Salut.De 3 zile am creeat un panel. Deocamdată am făcut doar Systemele de: Logare Statistică server(Playeri online, Conturi registrate, Cel mai activ player, Playeri banați, Case, Vehicule Personale și Bizz-uri) Systemul de Profil (Statistică user, Vehicule Personale) Mai trebuie să adaug Faction History și Casa / bizz-ul deținut System dacă playerul este online sau offline în joc System Tickete System View car location Ss-uri :
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.