Sari la conținut

STAR.

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutru

1 Urmăritor

Despre STAR.

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Salut, am spus sa postez acest gamemode la care am lucrat aproximativ 3 saptamani pe fiecare zii! Este un gamemode inceput de la bigzone v5.1.3. Este modular + optimizat partial. Gamemode-ul a rulat pe server-ul meu BigStone RPG. Va garantez ca nu o sa aveti probleme cu el. LINK DOWNLOAD - > https://www61.zippyshare.com/v/sfCPD8rP/file.html?fbclid=IwAR0r2Z4bseNVZRZua8k2hB_npwyz2RiZwnCpNlnpPedjHTnK1L5Bab4qJ1o IMAGINI / VIDEO pe canalul meu aveti -> https://www.youtube.com/channel/UCM0Vxbx9RhWptqqpciXJuLA?view_as=subscriber VA UREZ MULT SUCCES!
 2. @dDarrY Conecteaza gamemode-ul cu baza de date, foloseste Xampp, sunt tutoriale multe pe youtube.
 3. Macar cu un subscribe aici sa ma rasplatiti si pe mine - > https://www.youtube.com/channel/UCM0Vxbx9RhWptqqpciXJuLA !
 4. Salut, vreau sa va prezint gamemode-ul de la care au inceput scripterii sa scripteze pentru serverele mari, gen t4p / nephrite / og-times. - Download - http://sprysphere.com/D5ZV ---[] Este gamemode-ul optimizat bigzone, fara erori, etc, cel mai bun de inceput. - SUBSCRIBE - Andrei Claudiu : STAR. == Dati un ochii repejor aici - https://www.youtube.com/channel/UCM0Vxbx9RhWptqqpciXJuLA - Imagini : Bigzone-ul fara erori / warning-uri / etc.
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.