Jump to content

Qubit

Membru
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Qubit

  1. Mi-a ajuns panel de 300 euro pe net, si acum nu stiti nici sa-l porniti, vai de voi mama, ca nici n-o sa reusiti =))

     

    Edit:Oricum, spor, chiar daca reusiti , aflu site-ul pe care aveti acest panel si in 5 secunde pica. Ce vulnerabilitati am pus in el, nu cred ca gaseste cineva vreodata. ceau

  2. Speed[playerid] = CreatePlayerTextDraw(playerid, 519.199951, 359.147064");

    Speed[playerid] = CreatePlayerTextDraw(playerid, 519.199951, 359.147064,"_");

     

    Sunt 2 variante, inlocuieste linia aia cu aceste doua, pe rand, si vezi cum se compileaza.

  3. pacat ca vin copii de 13 ani care isi deschid server cu gamemode-ul asta, platind un host de 5 euro =)) ideea e ca nici macar nu stiti unde  se gaseste logo-ul, ca am vazut cateva comentarii, deci sunteti vai de capul vostru + nu stiti sa conectati o baza de date si sa rezolvati niste erori ,  voi vreti totul pe tava, dupa ce ca s-a pus pe net gm de 100 si ceva de euro ? Vai de voi ba.. No hate, dar pana la urma sunt banii mei bagati, si e normal sa ma atac cand vad numai cacati de genul .

    • Like 2
  4. Am lasat niste comentarii mai sus, sper sa le luati in seama. Un gamemode ca asta nu trebuia sa ajunga pe net, cel putin ma bucur ca nu este cel "original" , dar si in asta am bagat vreo 80 euro la scripteri.. Ma rog, sunt si oameni de tot rahatul care nu stiu sa aprecieze munca altuia, si posteaza ceva doar pentru niste +1 rep, daca va tin de foame, vai de capul vostru.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.