Jump to content

idNoW

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

idNoW's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

1

Community Answers

  1. Salut, tema de forum o poti face tu daca stii putin script sau o poti gasii pe net/cumpara de la cineva care vinde. Iar panel-ul la fel, se poate face de la o tema admin dashboard (poti cauta pe net), ori gasesti unul gata facut (pot fi vulnerabilitati in acesta) sau cumperi unul. Conectarea se face in functie de structura bazei tale de date, daca panel-ul pe care il cumperi/descarci free este compatibil cu aceasta, doar trebuie sa adaugi datele de conectare la baza de date, daca nu atunci trebuie sa iti petreci ceva timp sa modifici interogarile din el ca sa se potriveasca cu ceea ce ai tu in baza de date. Daca doresti te pot ajuta cu conectarea sau compatibilitatea acestuia.
  2. idNoW

    Vand panel SA:MP

    Nu am facut contul ala ca mai apoi sa iti spun ca nu ai fost atent, nu ma intereseaza sa ma dau bine in fata ta, ba chiar nici nu imi pasa impresia pe care o las, pe mine ma intereseaza impresia pe care o lasa acel 'proiect', daca pe tine atat te duce capul, incat nu ai vazut ca scrie acolo contul de test, e problema ta, acel cont e creeat si postat acolo dinainte sa fie postat acest topic aici, intelegi? Iar acel cont, nu are acces la toate paginile si functiile ucp-ului, poate chiar nici la 40%, de asta am spus 'daca vreti sa-l testati in totalitate lasati PM' pentru ca daca as fi lasat contul care are admin 8 & Leader se gasea cate unu care nu avea ce face si modifica prin el setarile, si textele. - contul a fost creeat si postat pe 2018-02-20 21:07:35 Multa bafta, si nu te contrazice daca nu stii.
  3. idNoW

    Vand panel SA:MP

    A fost in mentenanta cateva zile, insa acum este pregatit pentru folosire.
  4. idNoW

    Vand panel SA:MP

    Contul de testat este scris pe pagina principala, daca erai putin atent era imposibil sa nu il vezi.
  5. Produs de vanzare: Panel pentru server-ul vostru de SA:MP Pretul cerut: 25 euro Metoda de plata: paypalDate de contact: roby2mc (skype). Alte precizari: Ofer suport pentru urcare / conectare la server + 3 zile suport pentru orice update sau rezolvari de buguri.Imagini / Video: Puteti intra sa testati chiar voi (https://gtapro.ro/ucp/) + pentru a-l testa in totalitate, lasati pm. Astept mesaje!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.