Jump to content

Twist

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Twist

  1. Vand avere og-times dau pe psf, detin 90kkk cash si vehicule de peste 15kkk
  2. Salut, dau avere blue.bugged pe avere og-times sau b-hood.
  3. Salut, cumpar avere og-times si b-hood , dau avere blue.bugged sau psf de 50 lei.
  4. Aici ai si tu dreptate, dar am vazut ca e baiat de treaba, asta este greseala mea, eu am fost acest post doar pentru a avea grija si altii la el.
  5. Cumpar avere og-times, ofer bani blue.bugged.ro sau psf de 50 lei.
  6. Sincer nici eu nu am crezut ca poate sa faca asa ceva, la inceput cand am vorbit cu el mi se parea super de treaba, dar pana la urma nu a fost asa, si mie imi pare foarte rau ca, s-a ajuns aici dar am vrut sa vada si altii ce fel de persoana e.
  7. Fac acest post pentru a avea grija la acest tepar pe nume CosminAK47, am vorbit cu el despre un gamemode si un panel pe care el le tine, l-am intrebat ce pret au ambele iar el mi-a spus 10E, eu i-am zis ca este ok iar daca totul merge bine ii mai dau inca 10E, i-am zis ca il anunt cand am cumparat ambele psf, dupa ce am cumpar psf i-am dat mesaj si i-am spus ca am luat psf cand putem sa vorbim sa facem afacerea, mi-a dat skype-ul lui si am vorbit acolo, eu i-am dat primul psf si a zis ca totul e ok si imi da acum gm-ul, mi-a dat un gamemode dar nu cel pe care trebuia sa mi-l dea, un gamemode la care imi dadea erori, i-am dat mesaj si i-am explicat el a zis ca in 10 minute ma ajuta, dupa cele 10 minute, a zis ca a plecat de acasa si ma ajuta maine, pana la urma l-am facut eu singur sa mearga, cand am intrat pe el surpriza, nu era gamemode-ul de care noi vorbisem, i-am lasat mesaj si i-am explicat ca e un alt gamemode, el a zis ca probabil a incurcat arhivele si momentan nu e acasa, dar cand vine imi lasa gamdemode-ul pe skype, am asteptat o saptamana si el tot nu mi-a dat gamemode-ul i-am lasat mesaje dar el nu imi mai raspunde, fac acest post doar pentru a avea grija si alti la acesta. DOVEZI:https://imgur.com/a/jc1KBVe
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.