Jump to content

JinLee

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JinLee

  1. On 3/9/2018 at 3:16 PM, razvanduciuc said:

    Nene, eu nu am judecat pe nimeni acolo. Nu am spus ca nu aveti voie sau ca de ce va jucati sau alte cele. Am spus ca sunteti niste copii! Daca nu intelegi ceea ce vreau sa scriu aici, te rog lasa-te de a posta ca esti cam prostut!

    Daca nu intelegi ce inseamna "Drept de a judeca", dute la scoala si invata.

    Si nu mai vorbi in necunostiinta de cauza! ->"#Ai pierderi de memorie putoiule."

    Virgula pusa aiurea,du-te se scrie cu cratima . Daca ai 250 de ani ii ai sigur degeaba. Sunt constient ca 95% din playerii de pe jocul asta nu au 14 ani dar daca tu nu stii cu cine vorbesti si esti vai de cariciul tau eu iti zic sa nu mai vorbesti aiurea. Te-am scuipat, bafta.

  2. 21 hours ago, StR_Marian said:

    Nu iti cumpara nimeni un gamemode bigzone edit ... ai doar cateva chesti pe el si atat :) serverul e buguit grav si iti face lag daca ai peste 30-40 de jucatori. Nu intelege gresit doar ca nu se mai cumpara GM-uri fara sa aibe o alta interfata de cat cea a BGZ-ului ... si daca il cumpara cineva e clar un pusti care nu are habar. Serverul are vreo 100+ comenzi iti gasesc pe putin 80 care sunt super prost facute si nu mai zic de sisteme de 5-10 randuri facute in 3-4 sute de randuri ... nu are rost asa ceva. Cand prezinti un GM incearca sa filmezi si cat de bine este facut serverul si nu doar ca ai un i7 cu placa video 1060 sa ai 180+ tick, nu arati in pwn cum sunt facute chesti ca nu arati sisteme ne mai vazute ... nu cred ca cineva ar vrea sa ofere atatia bani pentru un server ce il gaseste pe net ba chiar daca se chinuie super putin gaseste servere mult mai bune si cu asta am spus tot ce probabil toti au vrut sa o zica.

    Am avut 150 on pe gamemode, este inceput de la burned, esti vai de tine, terminat, ce sa zic, comentezi degeaba la post sa faci mesaje.

    Gamemode-ul are in proportie de 95% toate sisteme de pe ruby si celelalte comunitati.

    A zis Style ca-si baga pula in maica-ta

    • Haha 1
  3. 1 hour ago, KB.HERO said:

    In Moldova 20 euro este 400lei 

    Cei din moldova nu o sa vrie sa il cumpere 

    20 euro - paypal - 100 lei paysafe...  echivaleaza...

     

    5 hours ago, SkZAdv said:

    O sa ajunga gratuit pe net deci mai bine asteptatii.:)))

    Stai calm ca nu ajunge nicaieri.

  4. Produs de vanzare: Gamemode SA:MP 
    Pretul cerut: 20 euro / 100 lei 
    Metoda de plata: paypal/paysafe
    Date de contact: denis.lazar64 - skype / JinLee#5418 - discord
    Imagini / Video:  


    Alte detalii:   :X.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.