Jump to content

JinLee

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JinLee

  1. Virgula pusa aiurea,du-te se scrie cu cratima . Daca ai 250 de ani ii ai sigur degeaba. Sunt constient ca 95% din playerii de pe jocul asta nu au 14 ani dar daca tu nu stii cu cine vorbesti si esti vai de cariciul tau eu iti zic sa nu mai vorbesti aiurea. Te-am scuipat, bafta.
  2. imi spui mie ca nu am nici un drept sa judec o persoana ? http://prntscr.com/iojh1d Ai pierderi de memorie putoiule. Bafta cu serverul tau si du-te joaca-te la alta masa.
  3. Taci dracu de putoi. Ai 106 ani si joci sa:mp
  4. Sunt facute de noi terminatule =)) mai bine taci si uita-te la video, putoi ce esti.
  5. =)))))))))))))))))))))))))))))))))) Gm-ul nu a ajuns nicaieri , mor, va asigur eu ca nu are nici un bug. Da-mi si mie link daca tot odata.
  6. Cer t/c la acest topic, gamemode vandut la o singura persoana.
  7. Am avut 150 on pe gamemode, este inceput de la burned, esti vai de tine, terminat, ce sa zic, comentezi degeaba la post sa faci mesaje. Gamemode-ul are in proportie de 95% toate sisteme de pe ruby si celelalte comunitati.
  8. 20 euro - paypal - 100 lei paysafe... echivaleaza... Stai calm ca nu ajunge nicaieri.
  9. Produs de vanzare: Gamemode SA:MP Pretul cerut: 20 euro / 100 lei Metoda de plata: paypal/paysafe Date de contact: denis.lazar64 - skype / JinLee#5418 - discord Imagini / Video: Alte detalii: .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.