Jump to content

Striker - OG-TIMES Member

Membru
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Striker - OG-TIMES Member

  1. Am rezolvat treaba cu /car + ID, dar acuma cum rezolv treaba cu /car + NUMELE_MASINII, vreau sa fac comanda asta care, in prim plan sa scaneze dupa numele masinii si daca este gasita sa o spawneze, si mai am o intrebare pentru a face o functie de scanare prima data trebuie sa am numele masinilor definite cu id-ul acestora ?
  2. Ma refeream adica, daca scriu comanda in joc de exemplu ( /car + ID-ul vehiculului) sa imi spawneze acel vehicul. Dar ceea ce vreau eu e ca sa pot introduce in comanda id-ul vehiculului. Si pentru (/car + (NUMELE VEHICULULUI)) sa pot introduce numele acelui vehicul de exemplu: /car infernus , dupa care sa imi spawneze un infernus sau : /car bullet si sa imi spawneze bullet-ul.
  3. Salut, tot incerc sa fac o comanda de spawnat un vehicul dupa nume sau dupa ID, m-ar putea ajuta cineva cu comenzile separate ?
  4. Daca macar puneai creditele https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=152656
  5. Probabil ca nu te-ai prins, eu nu caut pentru gamemode, eu caut pentru sampfuncs Sanny Builder, dar e ok mersi ca ai incercat sa ma ajuti.
  6. Salut, am nevoie de ajutor, vreau sa fac o functie a unei comenzi care sa verifice daca jucatorul este conectat, sa raspunda altei functii iar daca nu este conectat sa afiseze un mesaj precum "print ~y~(Numele comenzii) + <ID>" cum sa foloseasca comanda. Functia la care am nevoie de ajutor ar fi asta 0B23: samp is_player_connected 0@. Imi puteti scrie in privat sau sa comentati la topic daca ma puteti ajuta, multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.